Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Osmanlije >> Content

Kako postaviti Tiki Bar kod kuće

tiki bar jezabavno element dizajna , pogotovo za one koji vole da se zabavljaju . Piće središte otoka stilu ponovno stvara dojam tropima , prenose strane plameni baklji i fancy voćnih pića poslužena s papirnatim suncobranima . Odlučite kako razraditi želite ići , postaviti proračun i hvatanje položi-nazad dojam životu na otoku . Upute Screenshot
1

odlučiti kamo smjestiti Tiki Bar . Tiki bar jeprirodno odgovara za otvoreni prostor, gdje se svjetlo na putu s bakljama . No , osim što zapravo žive u tropskoj klimi , užitak može biti ograničena na vrijeme . Zatvoreni tiki bar postaviti u kutu vašeg stambenog prostora znači da možete domaćin stranaka tijekom cijele godine .
2

Odaberite dizajn . Usredotočite se na specifičnosti dizajna , kao što su veličina, sjedećih i materijala . Bambus jetradicionalni izbor , ili odabrati bilo drvo i dotjerati s travnatom resama . Umjesto izgradnje jednog , kupiti gotove Tiki bar za uštedu vremena i rada .
3

izgraditi bar na svojim specifikacijama dizajna , ili postaviti svoj ​​gotove Tiki bar slijedeće proizvođača.
4

Kupnja piće odluka opreme , kao što su blenderu i pije drmaju . Trgovina za Tiki u obliku šalice, ananasa mješala i papirnatim suncobranima . Kupi likere i sokove koji se koriste u tropskim pića , kao što su rum , sok od ananasa i kokosa aroma . Nagomilati na bezalkoholno piće miješa za goste koji ne piju alkohol .
5

Accessorize s tiki - srodnih proizvoda . Nemojte štedjeti na baklji , Tiki maske, tropske biljke , i džidža- knacks motivima hula djevojke i palme . Dajte svojim gostima mjesto za sjedenje s bambusovim stolicama ili stolice . Ako planirate bitibarmen , dućan za ukusnim havajskim košuljama vintage ili ići za najsjajnije, najglasnije tropskim grafika da bistezapočeli razgovor .


od:http://vrt.98905.com/furniture/ottomans/1016002701.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.