Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Osmanlije >> Content

Kako napraviti podstavljenu klupicu za noge

Imate listolicu u svojoj kući koja će biti savršena samo ako ste imali mjesto za oslonac na noge dok sjedi u njoj ? Osmanlije iz high - end trgovaca može koštati stotine dolara , a da ne spominjem da su svi izgledajuisto . Jeste li u potrazi za nešto potpuno drugačije ? Nađi veliki kat jastuk koji nadopunjuje vaše dekor , a vi ste na putu za stvaranje fantastičan podstavljeni podnožjem u samo nekoliko jednostavnih koraka . To je ono što vam je potrebno Pretraživati ​​katu jastuci Pretraživati ​​šperploča Screenshot gladak završiti pjenom valjaka Screenshot Paint
poliuretana
4 kotača
Snaga drill
Vijci
ljepilo čičak trake < br > Screenshot Prikazati više uputa
1

pronaći par podne jastuke koji vam se sviđa i da ih mjeriti . U idealnom slučaju oni bi trebali biti u mogućnosti da se trg i slagati jedan nadrugoga . Box - edged kat jastuci su savršeni za ovaj posao , ali možete koristiti bilo koji drugi kat jastuk ili kauč jastuk koji ste pronašli .
2

Imati komad drva izrezati na jednake veličine kao jastuke na vaše lokalne hardver ili dućan home poboljšanje . Vi ćete se bojite drva , tako da bilo koja vrsta drveta će raditi . Redovita šperploča je savršen za ovaj posao .
3

boje drva sa lateks bojom pomoću glatku pjene valjak . Nanesite dva sloja boje , što je boja potpuno osuši između slojeva .
4

Nanesite poliuretan lakiranu drva . Podstavljene klupica dobiti puno trošenja. Poliuretanska će štititi završiti boje i spriječiti usitnjavanje . Poliuretana dolazi u mat i sjajni finish . Ili tip će pružiti istu zaštitu . Odaberite god završio izgled koji želite. Dopustite poliuretanske potpuno osuši .
5

Postavite kotače o tome što će bitina dnu podstavljene podnožje . Tijelo treba sjesti oko 2 cm od krajeva drva . Označite rupe na kotačićima s olovkom . Izbušite rupe na olovku maraka . Zajebi kotačiće na mjestu .
6

Uključite se podnožja više, tako da su kotači su na terenu . Pričvrstite samoljepljiva čičak na više mjesta na drva . Pričvrstiti odgovarajući čičak na dnu jastuk . Dodajte još Čičak između dva jastuka kako bi se spriječilo klizanje . Posložite jastuke na vrhu jedan drugoga na vaš drvenom platformom dovršiti svoj podstavljeni podnožjem .


od:http://vrt.98905.com/furniture/ottomans/1016002708.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.