Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Osmanlije >> Content

Kako tapecirati otoman

Ljudi koji žive na proračunu nemaju sredstva za obnovu svojih domova , pa oni dolaze s kreativne načine da svoje domove face-lift . To ne mora biti skupo ažurirati svoj ​​dom i namještaj . Malo boje i neke nove presvlake može učiniti čuda za sobu . Jeste li ikada razmišljao tapeciranje svoj ​​namještaj , ali su previše bojati ? To može biti zastrašujuće za neke ljude . Počevši jednostavno na otoman , primjerice , omogućit će vam da biste dobili osjećaj za tapeciranje , i uskoro ćete se oporavlja sve vaše namještaja . To je ono što vam je potrebno Srpski Fabric
Mjerna vrpca ili mjerilo Screenshot šivanje škare
šivaće igle
Staple pištolj
Staples Screenshot Hot ljepilo pištolj ( opcionalno )
Ukrasna obloge ( opcionalno )
Prikazati više uputa
Mjerenje i montažu Fabric
1

mjerenje i na vrhu i stranamaotoman s mjernoj traci . Ako nemate metar ,dvorište stick će činiti sasvim u redu . Dvorište stick će također stvoriti ravnalo za rezanje tkanine , ako imate poteškoća u cut potezom ravno . Dodaj još jedan centimetar na sve četiri strane za šav doplatak . Položite tkaninu iz licem prema dolje na pod ili na drugi veliku ravnu površinu . Stol u blagovaonici radi super za rezanje tkanine kao dobro. Koristite šivanje škare za rezanje tkanine prema mjerenjima .
2

Pin gornji i bočni komada tkanine zajedno s šivaće igle . Koristite šivaći stroj šivati ​​5/8-inch šav sve uz zabodena rubovima . Uklonite šivanje igle i okrenuti tkanina pravu stranu van. Namjestite presvlakom preko vrha otoman , povlačenjem dolje na sve strane . Podesite rubove tako da su oni u usklađivanju prije uključivanja Osmanskog preko priložiti tkaninu na dno . Flip Osmanskog više na svom vrhu, tako da jedno je vidljiv .
3

Povucite tkaninu prema dolje preko rubaotoman na sve četiri strane i mjesto samljeli u središtu svake donji rub okvira drva držati tkaninu na mjestu . Sada početi povlačenjem tkaninu prema dolje držeći ga napeta , tako da se to ne dogodi bora . Stega je na mjestu kao što ide u potpunosti oko dna otoman . Postavite Staples usko zajedno, tako da se tkanina ne kopča . To će ga zadržati na mjestu i da će pomoći u tkaninu odoljeti dolaze off kada je u upotrebi .


od:http://vrt.98905.com/furniture/ottomans/1016002709.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.