Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Osmanlije >> Content

Kako odabrati presvlakom

Presvlake ponuditi novi izgled za istrošene ili zastarjele kauču - ali ne nužno u djeliću troškova . Ako trebate custom-made presvlakom očekivati ​​da će platiti gotovo jednako kao novi , skromno cijeni kauč . Akogotove presvlaka za namještaj uklapa svoj ​​kauč i svoj ​​novčanik , znam mnoge mogućnosti za stil i tkanine prije donošenja Vašem izboru . Potražite pristupačnoj presvlaka za namještaj koji je izdržljiv i prati. Upute Screenshot
1

Mjera kauč upravo s krpom krojačica mjernih traka koja će Contour na oblik namještaja . Ako ste naručivanje presvlakom online , odnosi se na proizvođača promjenu veličine grafikona za mjerenja koje su im potrebne . Obratite pozornost na visini leđa i duljine naslone za ruke za dobar fit .
2

Idi na neutralnom hladu . Odlučite se za čvrstu, neutralnom hladu pri odabiru presvlakom izbjeći ograničenjaprint ili uzorak donijeti . Dodaj otiske , uzorke i smjelim bojama s bacanje jastuci i naglasak komada .
3

Pick trajan , strojno periva tkanina za svoj presvlakom . Dok poliestera i pamuka mješavine su više pristupačne , oni imaju tendenciju da se bora i mrlja lako što može pobijediti u svrhu pokrivanja svoj ​​stari namještaj . Potražite trajan, glatke pamučne tkati se izbjegla snags . Traper jeizdržljiv izbor . Razmislite neke mikrovlakna i promašaj suedes koji odbijaju rasulo.
4

Odaberite presvlakom stil . Ogrlicom presvlake možete dodati shabby chic dojam u sobu . Stretch presvlaka za namještaj s elasticized rubovima će zagrliti namještaj za njegovan izgled . Dodaj suvremeni baklju s ravno suknju koja veže na uglovima .


od:http://vrt.98905.com/furniture/ottomans/1016002716.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.