Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Osmanlije >> Content

Kako Accessorize otoman

otoman je veliki dodatak na gotovo svakom prostoru , jer to može biti toliko svestran - to jestolica u jednom trenutku , astolpored . Da bivećinu svog otoman , ne zaboravite to - samo accessorize budite sigurni da slijedite ove prijedloge . To je ono što vam je potrebno
Osmanskog Screenshot ladicu Screenshot knjige
Low cvjetni aranžman
plitku posudu
Coral Screenshot Školjke
mali ukrasni dijelovi Na niske vaze
Screenshot Prikaži više uputa
1

dodajte veliku ladicu . Ako vaš otoman funkcionira prvenstveno kao stolić za kavu , idete da želite čvrstu površinu na kojoj će se postaviti prema dolje tu kavu ( ili bilo što drugo što ne želite da se prolije ) . Postavite veliku , tešku ladicu na otoman , po mogućnosti onaj sa cut - out ručkama i dovoljno visokim rubovima , tako da se ništa ne može odvaliti ladicu .
2

Dodaj knjige . Knjige sukrajnji uređenje pribor , jer oni mogu biti atraktivan , interaktivan i poučan. Dva ili tri dobre izgleda stolića u dnevnom boravku knjige su savršeno na otoman , jer oni lako kretati i osigurati tvrdih površina , bi itko htio pribilježiti bilješke ili spustiti čašu .
3

Izbjegavajte bilo kakve ukrasne predmete koje su visoke i uske , okrugli , ili je vjerojatno da prevrnuti . Niske cvjetni aranžmani su u redu , dok su stabilni , ali je pametno izbjegavati sve s tekućinom koja bi mogla Splash okolo . Umjesto toga , odlučiti za niske dodaci poput komada koralja , plitku zdjelu napuni školjke ili drugih malih ukrasnih predmeta i male , niske vaze .


od:http://vrt.98905.com/furniture/ottomans/1016002718.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.