Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Kako izgraditiventiliranim Paint Booth

Kada koristite boja u spreju , morate imati ventilaciju nositi štetne plinove . To ne samo da štite pluća , ali može spriječiti nakupljanje zapaljivih plinova u garaži ili radnog šupi . Možete izgraditi vlastiti prozračenom boje štand s nekoliko jednostavnih pomagala . Napravite svoj ​​separe u kutu blizu prozora ili vrata , gdje možete postaviti ventilator puhati je boja pare sigurno vani . To je ono što vam je potrebno
4 suhozidom listova
ljepljive trake
Keyhole vidio Srpski HlaÄ'enje filter
Karton
kosu ventilaciju crijeva
Box fan
Show Više Upute
1

Stand tri listova suhozidom na kraju . To će napraviti trostrani štand . Koristite ljepljivu traku za trakom plahte zajedno gdje se susreću . Izrežite komad da stane na vrhu listova za strop na svoj ​​štand , a smanjiti identičan komad napraviti pod. Ljepljiva traka to na mjestu , pazeći da se zapečatiti sva mjesta gdjese sastaje suhozidom .
2

Odrežite rupu u sredini stražnjoj svoj ​​štand . Koristite ključanicu pilom izrezati ovu rupu . Učinite totočna veličina vašeg klima-uređaj filtera . Koristite filter kao predložak za trag okolo sa markerom , tako da ćete znati gdje rezati . Stisnite filter u rupu . To može gužvati malo , ali to neće učiniti ga nedjelotvornim . Provjerite jesu li svi rubovi stati čvrsto .
3

napraviti kartonsku lijevak koji jeveličina vašeg filtera na jednom kraju iveličina vašeg ventilaciju crijeva kosu nadruge. Možete trakom rubove zadržati kartona iz odvija . Idi oko leđa svoj ​​štand i trakom veliki kraj svog kartona lijevka na rubovima otvora li smanjiti za filter. Tapemanji kraj na kraju svog ventilaciju crijeva za kosu .
4

napraviti još kartona lijevak identičan prvom . Kazeta mali kraj otvorenog kraja ventilacijski crijevo za kosu i traku veći kraj u box ventilator . Rezultat bi trebao bitizatvoren tunel sa svog štanda na ventilatoru , kartonskom lijevak na svakom kraju ventilaciju crijeva za kosu . Seal sve curi s trakom .
5

Uključite ventilator . Idite u svoj ​​štand i neki sprej boje u zraku . Promatrajte kakoventilator usisava pare van. Zatvoreni Tunel će imati dovoljno usisavanje izvući sve štetne plinove ako je zapečaćena ispravno .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016002746.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.