Kako napraviti jednostavan Cube ležaljci

Ova jednostavna kocka lounge stolica mami da sjednete i opustite se . Moderne i elegantne linije definirati ovaj vanjski dragulj koji je kao atraktivna kao što je to praktično . Uštedjeti novac kada se izgraditi vlastiti kocka naslonjač , kao malo sorte su skupi . Završi svoj ​​dnevni boravak kako bi se slagala svoj ​​postojeći vanjski dekor pomoću visoke kvalitete proizvoda i omekšati ga s vanjskim odgovarajućim jastucima . To je ono što vam je potrebno Srpski 1 - by - 4 - inčni drvo
Mjerna vrpca
Cirkular
oka naočale
sluha zaštitu
2 - inčni vijke
Drill
drvo za popunjavanje
120 brusnim papirom
Fine čelik vune
ljepljiv platno
drvo premaz
kistove
drvo boje
Prikazati više uputa

1

Izmjerite i izrežite četiri noge s 1 - by - 4 - inčni klade mjerenje 22 1/2-inches dugo. Koristite kružnu pilu za rezanje ploče . Izrežite dva nasloni za ruke od 1 - by - 4 - inčni klade mjerenje 27 inča dugo . Stavite dvije noge na ravnoj površini nasuprot drugome . Postavite naslon za ruku preko vrhova dasaka . Naslon za ruke treba prevjes desnu nogu do 1. inča . Zajebi naslon za noge pomoću dva 2 - inčni drvo vijaka na svakoj strani . To jestrana stolicu , pa ponavljam da bi drugu stranu .
2

Set dvije strane s naslonima za ruke na vrhu i 19 1/2-inches jedni od drugih . Izrežite još jedan 1 - by - 4 - inčni ploča za mjerenje 27 1/2-inches dugo. Postavite ovaj forum preko leđa sa strane , odmah ispod naslona za ruke prevjesa . To je naslanjanje komad . Zajebi ploču na strane s 2 - inčnim vijke .
3

Izrežite dvije ploče za mjerenje 24 3/4-inches dugo, a tri ploče po mjeri 22 - inča. Postavite dvije duge daske i dva od kratkim daskama u obliku pravokutnika s dugim daskama preko krajevima kratkim daskama . Zajebi trg zajedno s dva vijke na svakom uglu . Stavite treću , kratku ploču unutar trga kao podrška . Postavite ga tako da ide preko oba dugim daskama i vijak na mjesto . To jeokvir sjedala za stolice .
4

Gurnite okvir sjedala u između nogu stolca , na pola puta do nogu . Zajebi okvir za noge pomoću dva vijka drva 2 - inčni na svakom mjestu sastanka . Izrežite pet letvice od 1 - by - 4 - inčni klade mjerenje 20 inča dugo . Složite ih preko okvira sjedala ostavljajući 1/2-inch jaz između svake od njih . Zajebi sigurnosne letvice na mjestu s jednim vijkom na svakom kraju .
5

Izrežite još pet letvice za leđa od stolica za mjerenje 20 inča dugo . Postavite ove letvice na površinskom paralelno rade na međusobno i 1/2-inch apart . Izrežite dva 1 - by - 4 - inčni ploča za mjerenje 19 1/2-inches dugo za nosače . Stavite jednu ploču na vrhu letvice i jedan na dnu . Vijak podržava svakom letva koristeći drvo vijaka . To jenatrag na stolac .
6

Gurnite naslon stolice na mjesto ispred naslona komadu . Zajebi leđa na leđa komad podršku i stražnjem sjedalu koristeći jedan vijak na svakom mjestu sastanka .
7

Pijesak stolicu temeljito sa 120 brusnim papirom . Utrljajte komad finog čelika vune preko stolice površini . Koristite ljepljiv krpom obrisati sve čestice. Ispunite sve rupe za vijke s drveta punila . Dlakastolica koristeći drvo premaz i ostavite ga da se osuši . Boja stolicu u željenu boju i ostavite ga da se potpuno osuši .

Kako Dizajn vatra jama plan

Vatra jame supopularna značajka u dvorištima diljem zemlje , pružajući otvoreni mjesta okupljanja tijekom cijele godine . Dobivanje najviše užitak od požara jama zahtijeva pažljivo planiranje i plasman dizajn u krajoliku ugraditi sjedećih mjesta , si

Více >