Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Kako to Maknuti Rust & Boja iz vanjskog željezo stolice

Proces hrđe na svojim vanjskim željezo stolice rezultatima iz kemijske reakcije . Kada bilo koji komad željeza , uključujući i svojim željeznim stolicama , sjedi vani , vlaga u zraku reagira s kisikom za oksidaciju željeza ; željezni oksid je hrđa . Slikarstvo željezo štiti stolice od hrđe , ali da je boja dobi , da se razvija pukotine i pilinga , na kojem oblici točka hrđe koja se s vremenom možete jama vaše stolice . Uklanjanje hrđe i boje iz svojih stolica prije nego što dođe do opsežna strukturna oštećenja vam daje priliku da oživi svoje stolice . To je ono što vam je potrebno
krpom Screenshot Large žičanom četkom
Mali žičane četke
srednje - i fino brusnim papirom
kantu Screenshot Trgovački odstranjivač hrđe
Fine čelične vune
spužva Screenshot Trgovačkog Paint striptizeta Screenshot Rukavice
spužva
Primer
Prikazati više uputa Screenshot Uklonite Rust
1

Uklonite sve jastuke od stolice . Pregledajte stolice za strukturne štete prije početka ; hrđa može oslabiti stolici noge ili ruke .
2

brišite stolice s krpom ukloniti sve labave hrđe ili prljavštine . Četka cijeli stolac s velikim suhom žičanom četkom . Koristite čvrsto držanje i gurnuti četkicu u metal za uklanjanje hrđe i boje sa stolice .
3

Prebacite se na manjem žičanom četkom . Push kist u ukrasne otvorima koji su bili premali za svoj veliki žičanom četkom . Ribati svaki dio stolca dok ne uklonite što više hrđe kao što možete s malom četkom .
4

Pijesakstolica s brusnim papirom ukloniti više hrđu . Počnite s grubim brusnim papirom ukloniti boju i hrđu da se može nešto ugrađen u stolicu . Ponovite postupak za brušenje s brusnim papirom srednje borbenost , a završiti s finim brusnim papirom .
5

Mix komercijalni odstranjivač hrđe prema etiketi pakiranja . Komercijalna maknuti hrđu će ukloniti sve hrđe ili boje mrlje ne možete vidjeti ili nisu mogli ukloniti s procesom četkanje .
6

Umočite vaš žičane četke u svoj kantu odstranjivač hrđe . Usredotočite se na svim područjima i dalje vidite vidljivu hrđu . Izbjegavajte kreće kist u ravnoj liniji , koja se može rezati željezo . Premjestiti svoj ​​kist u kružnom uzorku preko stolca .
7

Prebaci na suhom četkom nakon što ste izbačen vidljive zapušten područja s odstranjivač hrđe i žičanom četkom . Koristite suhu četku za četkanje stolicu temeljito ukloniti sve ostatke hrđe lijevo od maknuti kemijskih hrđe .
8

Pijesakstolica komadom finog čelika vune . Koristite kružni udarac na pomoći glatka površina stolice .
9

Obrišite hrđe bez stolica sa spužvom namočenom u vodu . Pustite da se osuši .
Uklonite Boja
10

Pregledajte svoje suhe stolice kako bi se osiguralo ne hrđa dalje . Nanesite komercijalne boje striptizeta na svoje stolice s kistom ili spužvom , ovisno o vrsti boje striptizeta koje ste izabrali . Srpski Srpski 11

Dopustitestriptizeta obraditi prema uputama na pakiranju . Neke boje striptizete rade u samo nekoliko minuta , dok drugi potrajati satima .
12

Obrišiteboja striptizeta talog s krpom ili spužvom . Nosite rukavice tijekom tog procesa kako bi se osigurala vaša koža ne dođe u dodir s bojom striptizeta .
13

koristiti žičanu četku za uklanjanje bilo boje striptizetu koja ostaje u pukotinama ili ukrasa na svojim željeznim stolicama . Pregledajte stolica za točkicama ostatkom zadnjeg boje posmatrajući mjestima gdje su noge ili ruke povezuju na glavni dio namještaja . Koristite brusni papir za uklanjanje malih flecks boje da i dalje ostaju .
14

premijernamještaj s premaz protiv korozije prije ponovnog lakiranja namještaj .
< Br >
od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016002787.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.