Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Najbolji načini da se Stain & Seal garnitura za sjedenje

Vraćanje vanjski drveni namještaj u prvobitno stanje da bi to traje godinama . Vrijeme , u kombinaciji s opasnosti od habanja, ostavlja vanjski namještaj izgleda umorno i zapušteno . Godišnji program opće održavanje čuva integritet vrtne stolove i stolice za mnogo godina . Koristite kvalitetan gel mrlju za izvrsnu zaštitu da ne može biti ugrožena od strane kiši, snijegu ili dan - to-day korištenje . Pranje Dolje Srpski Srpski

sobe je od vitalnog značaja za sve Drveni namještaj bojenja projekata . Postavite vrtni namještaj na čvrstu betonsku podlogu , kao što su vrt . Koristite prskalica pumpe s čistom vodom temeljito oprati namještaj i ukloniti prašinu, paučinu i prljavštinu . Uvjerite se tlo ispodnamještaj ostaje mokro . To će vam pomoći kako bi rastjerala bilo koji izlijevanje mrlja kasnije u zadatku .
Namakanje drvu

ukloniti sve tragove ukorijenjenog prljavštine . Pomiješajte pet litara čiste vode s palube otopinu za čišćenje , koristeći omjeri miješanja preporučene od strane proizvođača . Dodaj rješenje na prskalica pumpe i primijeniti na namještaj . Dopustiterješenje prodrijeti drva za nekoliko minuta , tako da se eliminira svaki ukorijenjen prljavštine i vraća izvornu boju . Koristite krut četka za ribanje dizati bilo tvrdokornih maraka i isprati niz namještaj s čistom vodom . Ostavite namještaj da se potpuno osuši .
DoradaPriprema

Provesti vizualnu inspekciju namještaja i dovršiti sve popravke prije bojenja . Utrljajte dolje bilo zrnate područja koja izdigle kao rezultat palube otopinu za čišćenje aplikacije s P100 - brusnim papirom . Sjeti se istrljati teško dostupnih mjesta kao što su letvica vrhovima i noge gdje god je to potrebno . Koristite može komprimiranog zraka ukloniti sve tragove piljevine .
Primjena mrlju Srpski Srpski

Stir protresti ili kositra gel mrlja i dodati potrebnu količinu začisti , prazna metal tin . Koristite kist primjenjivati ​​mrlju na uskim mjestima i teško dostupnim mjestima prvi, tako da je jedini stan , u dometu površine ostaju . Uzmi aplikator jastuk i umočiti ga u gel mrlja . Pokrenite aplikator jastučić nad svim ravnim površinama osigurati ravnomjernu distribuciju proizvoda . Zapamtite da rade u smjeru drva u svako doba . Provjerite staze i kaplje prije napuštanja namještaj da se osuši na hladnom prostor za dva sata .
Drugi sloj

opet Mokri betonski pod ispod namještaja . Dodaj drugi sloj gela mrlja , prisjećajući završiti teško dostupnim mjestima , kao što su letvice i nogu prije prelaska na ravnim površinama . Provjerite staze i kaplje jednomnamještaj je potpuno obojeni . Ostavite namještaja suha preko noći prije povratka u službi .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016002900.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.