Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Kako Cover vrt namještaj u tkaninu

Pokrivanje vrt namještaj s tkanina presvlaka za namještaj će štititi stolicu od elemenata , ili stvoriti dekorater izgled za vaš vrt području. Projekt zahtijeva osnovne šivanje vještine i nekoliko pomagala naći na tkanine i zanatskih dućana . Odaberite vinil mušema tkanina , ako želite zaštititi namještaja ili je i zaštitni dekorater tkanina u srednje težine za ukrasne naslovnici možete sjesti na . To je ono što vam je potrebno
Fleksibilno metar
Papir Screenshot olovku Screenshot Perivi tkanina
Škare Pretraživati ​​pinova Pretraživati ​​šivaćeg stroja
Temu
željezo ( opcionalno ) < br > Screenshot Prikaži više uputa
1

Izmjerite duljinu vrt stolica , od poda ispred i preko sjedala i natrag na podu iza stolca . Izmjerite širinu vrt stolica od ruba pravom naslonu za ruku na rub lijevog naslona za ruke .
2

Izmjerite duljine stranica u vrt stolice , s početkom u podu ispod desne ruke i više ruku na početku stolca . Izmjerite bočnu širinu vrt stolica , od prednjeg ruba ruke na stražnjem do najudaljenije točke stražnje .
3

Povećajte vrt stolica tijelo dužine i širine mjerenje po 2 inča za šava doplatke. Skica mjerenja na komad papira za izradu vizualnog obrazac za šivanje poklopac .
4

Izrežite poklopac vrt stolica pomoću skicirati i mjerenja . Tu će biti tri komada ; Jedno tijelo komad i dvije ruke komada .
5

ogrnuti tjelesnu naslovnicu komad nad stolicu i PIN ruka komada u odgovarajuće mjesto tako da desna strana su zajedno . Skinite poklopac i šivati ​​ruka na tijelu s 1/2-inch šav za stvaranje "T" pokriti oblik .
6

ogrnuti poklopac na vrt stolicu s desne strane okrenut prema dolje . Pin stolicu i prednjoj strani šavova na svakoj strani , obilježavanje duljinu šav za najbolje odgovara . Skinite poklopac od vrt stolice i šivati ​​sve četiri šavova pomoću značajan duljinu .
7

Uključite ispod 1/4 inča tkanine oko donjeg ruba i pin ili željeza držati na mjestu . Uključite u drugi 1/4 inča dovršiti porub . Učvrstite donji rub šivanjem blizu unutar nabora .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038311.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.