Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Kako produljiti drvenom vrtni stol

Vaš džepni vrt cvjeta , aproširiv stol jesavršeno uklapaju u malom prostoru . Ali ste popustila iskušenju i pozvao nekoliko prijatelja za marendu , pa sad je vrijeme da se stavi na stol na test . Povucite sklopive dodatne stolice iz garaže ili prolio , tegljenje tržišnu kišobran i pronađitestol ostavlja u leđa od ormara . S prijateljem ili s nekim poletan i nazad za manevar , te bi trebao biti spreman dočekati gladne horde ni u kojem trenutku . To je ono što vam je potrebno za proširenje Srpski list ili ostavlja
Kantica od lubricator (poput WD-40 ) ( opcija)
Tržnica kišobran ( opcionalno )
Prikazati više uputa
< br > 1

Postavite produžetku lišće i tržišnu kišobran na jednu stranu , pomicanje stolice od stola u svom kompaktnom modu i pogledati ispod , u sredini tablice . Nađi zasun koji učvršćuje dvije polovice zajedno i pustite ga .
2

Povucite dva kraja stola , osim s prijateljem . Odvojite polovice ravnomjerno kako bi se izbjeglo ometanje ili savijanjem pjesme stola poteze na . Premještanje s jednog kraja stola nadrugi , postupno dobivanje je otvorena , ako ste to solo
3

Briznuti malo lubricator (poput WD- 40 - . vlage istisnuo mazivo ) o mehanizmu metal pjesmu ako je jogunast od toga da bude izložena vremenskim uvjetima . Potražite klinova s jedne strane otvora i PEG rupa nadruge. Za stolom s dva proširenja lišća ,konfiguracija klinovi i rupe kako bi uskladila komade te ih sigurno na mjestu može biti drugačiji .
4

Stavite list ili lišće u otvor , pomno dolikuje klinova u rupe. Premjestiti vanjske listove tablice natrag u centar na njihovom putu . Naslanjati dijelovima stola zajedno udobno i provjerite ispod opet za kvačice kako bi ih osigurali .
5

Umetnite tržište kišobran kolac u rupu u sredini nastavaka . Ako imate kišobran stav , postavite ga ispod stola i staviti kraj stup u njoj držatikišobran stabilno . Otvorite kišobran i postaviti stol . Upisati prijatelja da vam pomoći dekonstruirati stol nakon okupljanja .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038315.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.