Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Dodaj klupe na palubi

Dodavanje klupe na palubi može pomoći definirati i da bolje iskoristite svoj ​​otvoreni prostor . Klupe može se dodati u palubu pomoću osnovnog dimenzionalni daska za stvaranje čvrst i funkcionalne konstrukcije . Osnovna klupa se sastoji od dvije noge, cross podršku i sjedala odbora . Dovršenje projekta a čine ga uklopiti u ostatak palube primjenom tretman za drvo kako bi se slagala svoj ​​palube . Klupa se može ostaviti okovi za svestranost ili pričvrstiti s L- nosača. To je ono što vam je potrebno
2 ploče, 2 inča po 12 inča , 16 inča dugo
odbora , 2 inča po 12 inča , 48 inča dugo
Box od nehrđajućeg čelika vijke
Screw pištolj < br > odbor , 2 inča po 6 inča , 45 inča dugo
4 L- nosače vijcima ( po izboru)
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

stavite dva 2 - inčni po 12 - inčni po 16 - inčnih ploča jedna uz drugu s vanjskim rubovima 48 cm, osim na radnoj površini . To su noge . 2 - inčni 12- inčni krajevima trebaju biti ravna na radnoj površini , a12 - inčni po 16 - inčni strane treba okrenuti jedni prema drugima .
2

poravnajte 2 inča sa 12 - inčni po 48 - inčni brodu tijekom prvih krajevima nogu s 12-inčni 48 - inčni strani stana . To je sjedište . Pobrinite se sa vanjske strane noge u ravnini s krajevima sjedalu .
3

pogon na četiri ravnomjerno raspoređene drvo vijaka od nehrđajućeg čelika kroz gornji dio sjedala na krajevima nogu da ih učvrstiti na mjestu , koristite vijak pištolj .
4

Umetnite 2-inčni po 6 -inčni po 45 - inčni odbora između nogu i poravnajte 2 inča za 45 - inčni strani s središte sjedala kao što povucite prema gore u ravnini s dna sjedala odbora . To jecentar za podršku . Vozite tri ravnomjerno raspoređene drvo vijaka od nehrđajućeg čelika kroz vanjske strane noge u krajevima središnje podršku na svakom kraju .
5

Drive vijci kroz sjedište u Centru za podršku svakih 6 inča duž duljina sjedala .
6

postavite klupu u željeno mjesto na palubi . Ako namjeravate pričvrstiti s klupe na palubi , umetnite dvije L- nosače na unutarnjoj strani nogu s zagrade protiv nozi i brodski pod daskama . Postavite svaku od zagrade 2 inča izvana rubovima svaku nogu . Vozite priloženim vijcima kroz rupe u zagradi u decking odborima i unutar nogama .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038398.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.