Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Što bi 1860 Prednji trijem Namještaj izgledaju

? Ukrasite starinski trijem američkog građanskog rata sa 1860 na trijemu namještaja . Kao razliku od velikih, omotati oko trijemovima kružnim u kasnijoj Queen Anne stilu , sredinom Victorian domova 1860 imala manje verande i trijemova. Suštinskog trijem pruća namještaj je tek treba izmisliti ; trijem namještaj je često ono što se koristi u kuću i donio vani sunčano popodne ili ugodnu večer . Povijest

1860 trijem bi izgledala vrlo različita od naše, bez ekrana i malo prostora . Victorian arhitektonski stilovi 1860 uključene grčki preporoda , gotičke i Talijana . Grčki preporoda trijemova su ukrašeni kaneliranim stupaca , ali ni gotičke niti talijanskoj domova imala velike trijemova. Trijemova nisu zatvorena ekranima , a obično su bile izgrađene od ravnih dasaka . " U skladu s hrama modela, trijemovima na high - stilu klasičnih kuća često izbjegavali ograde ", piše Brent trupa u " trijem Detalji po knjizi . "
Stolice za ljuljanje
< p > ljuljanje stolice sunajčešći komad namještaja trijem . Letva - natrag rush sjedala stolicu za ljuljanje , usavršena od strane Shaker zajednicama sredinom 19. stoljeća u Americi , bio jepopularan stil . Do 1860 , ove korisne stolice su se od strane stroja , tako da je cijena pala , a većina srednje klase ljudi mogli priuštiti otvoreni rocker . Windsor - style ljulja stolica sa zaobljenim lukom leđima bili su gotovo kao popularan kao ljestve - leđa , ali oni koji datira iz 18. stoljeća, te je na taj način bio u uporabi već dugi niz desetljeća .

Kraj stolova < br >

manje povremeno stolovi ili kraj stolova , izrađen od drveta s pojednostavljenim dizajnom , bili su još jedan komad namještaja 1860 trijem . Iako nije izgrađen za isključivu uporabu na otvorenom , ove su tablice bile dovoljno lagan da se presele na otvorenom , i pod uvjetom da je površina za uljanicu ili pića .
Ostali namještaj

1860 , komada kao što su stolice, footrests ili kotačima čaj kolica su donijeli izvana po potrebi služiti kao trijem namještaja . Moderna kategorija garniturom za sjedenje nije izumio , pa što god se koristiti na otvorenom je preselio natrag kući nakon uporabe ili prije surov vremenskim uvjetima .

Razmatranja

Za postizanje autentični izgled za 1860 trijemu , to je najbolje koristiti ljestve - leđa ili Windsor stilu ljuljačke , male povremene tablice i možda jedan ili dva komada namještaja naglaska . Više dekorativne i ukrasno viktorijanskom stilu namještaj od kasnijeg 19. stoljeća, još nije došao u modu . Prema " The Caner Priručnik ", " Wicker namještaj je postao iznimno popularan od 1870 pa nadalje . "


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038459.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.