Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Vrste Country Ljuljačke izrađene od Cedar

sjajna, glatka cedar ljuljačka izvan zemlje kuće vas poziva da sjednete i opustite se . Ljepota prirodnog cedar , brusiti dolje , obojene i ostakljena upotpunjuje izgled zemlje kuće . Postoje različite vrste cedra ljuljačkama , a svaka od njih može stvoriti opuštajuću atmosferu . Trijem ljuljačka
trijem jeku poziva vas da kick svoje cipele i opustiti .

trijem ljuljačka na prednjem ili stražnjem trijemu seoskoj kući je vrlo privlačan . Cedar jevrlo teška drva , a cedar trijem ljuljačke moraju biti obješen od strane jakih metalnih lanaca koji su priključeni na krovu . Prema Što Cijena ,standardni duljina trijem jeku je pet metara , ali oni mogu biti posebna naredio da se kao mali kao dvije noge ili dok 10 metara .
Yard Swing

- frame ljuljačke može se postaviti u dvorištu za opuštajući osjećaj .

Ako nemaš prednji i stražnji trijem za objesiti ljuljačku iz , razmislite cedar dvorište jeku . Dvorište ljuljačka je sličan trijem jeku i obično ima istu duljinu pet metara , ali oni su podržani s A- okvira, tako da oni mogu biti premještena . Prema Sportsmans Guide , cedar prirodno truljenje i insekte otporni . Ako se ovaj zamah u svom dvorištu , budite uvjereni da će trajati jako dugo vremena .
Plank Swing
Osnovne daska jeku je ugodan za ljude svih dobi .

Cedar je vrlo jaka , aosnovni cedar daska je visio po dva užeta i uz potporu snažnog grani stabla . Ove ljuljačke imaju uže na obje strane i osnovno drvenu dasku da sjedne na .
Ljuljačke
ljuljačke uživaju i djeca i odrasli .

Cedar ljuljačka setovi može biti izgrađen za smještaj djece i odraslih , ali neki ljuljačka setovi su samo za odrasle . Swing setovi mogu se prilagoditi i naručiti prema osobnim željama , a mnogi su malo igralište za djecu da se penju na . Budući cedar je truleži i insekata otporne , to jepravi izbor drva koristiti za ljuljačke . Također je izgladiti tako da nećete morati brinuti o djeci potencijalno dobivanje krhotina .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038460.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.