Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Kakav Drvo je vanjski tikovine Namještaj Stvarno Made Of ?

Tik namještaj jemoderan način da ukrasite leđa trijem ili bazen . Ona je poznata po traju duže od drugih vrsta drvenog namještaja , čak i kada je izložen elementima . Teak drvo je izrađena od tikovine stabala . Oni suposebna vrsta stabla s masnu drva koji ima ugodan, zlatno - smeđu boju i odupire propadanje . Stabla

Teak stabla su porijeklom iz Indije i jugoistočne Azije . Stabla suzajednički dio džungli nadstrešnice u tim područjima . Ona ima velike , elipsa u obliku lišća i male bijele cvjetove , svaki sa šest latica . Teak stabala zahtijevaju puno sunca i mogu samo raste na plodnim brežuljcima . Oni su relativno otporne na insekte i bolesti , ali se povremeno prekoračenje s krila prehrambena štetnika .

Nekretnine

drvo tikovine stabala je cijenjena po svojim brojnim izvanrednim svojstvima . Prema izvješću iz Vlade na sjeverozapadnoj teritoriji Australije , teak odupire elementi bolje od gotovo bilo koje druge vrste drva . Tikovina je masna drva , i tako to odbija vodu bez ikakvog liječenja . Regency tikovine ,tikovina proizvođač namještaja , tvrdi da je otporan na termite i da zadržava svoju toplu , smeđu boju tijekom vremena .
Koristi Srpski Srpski

Teak se često koriste kako bi palubama , kabine za presvlačenje i tračnica na drvenim brodovima . Kuća graditelji koristili tikovine napraviti drvene podove, stupove i vanjski paneli . Namještaja nagradu tikovina po izdržljivost kada se koristi da bi na otvorenom komada , ali je ugodna boja i dobro žito i učiniti poželjnim za unutarnji namještaj , kao dobro. Također jepopularan materijal za rezanje ploče i counter vrhovima .
Uzgoj

Većina komercijalno proizvedena tikovina koja se uzgaja u Indoneziji na velikim plantažama . Tik može se saditi iz sjemena , ali ako je ispravno bere , novi tikovine stabala može se rasti od panjeva prethodnih stabala . Tikovina jebaldahin stabla u tropskim šumama , a time i to treba puno sunca .
Ekologija

Dok obrađuje teak predstavlja malu štetu za okoliš , ne postoji tržište za ilegalno dobivenih, old - rasta tikovine . Ovo drvo koje potječe iz tropskih šuma . Prema izvješću iz Američkog sveučilišta , Ilegalni posrednici napraviti dvostruku štetu od prekomjerne sječe stabala , ali oni također oštetiti i zagaditi ekosustave s teškom opremom i smeća .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038461.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.