Kako sačuvati tikovine

Teak drvo jeizdržljiva vrsta drveta koja se često koristi za izgradnju garniturom za sjedenje . Tikovina je otporan na plijesan . Ona sadrži visok postotak prirodnih ulja , što mu daju sjajan sjaj . Njegova prirodna boja je čestozlatna nijansa meda ; Međutim , to također može bitibogatija smeđa . Za očuvanje boju tikovine namještaja , temeljito očistite ga i nanesite pečat posebno dizajniran za tikovine . To je ono što vam je potrebno
Teak Cleaner
naočale
Rukavice
crijevo za polijevanje
četkica Screenshot tikovine sealer
četkica Pjena
krpom Screenshot deterdženta Screenshot vode
Screenshot Prikazati više uputa
1

vlažiti tikovine namještaja temeljito s vrtom crijevo . Ako je vanjski namještaj , ukloniti sve prljavštine i krhotine .
2

Očistite svoj ​​tikovine namještaj s tikovine čistač . To jespecijalizirana za čišćenje dostupna na morskim ili namještaja trgovinama . SEMCO preporučuje nošenje zaštitne naočale i rukavice , a pomoću tikovine čistač . Teak Cleaner često se nalazi u dva dijela , odnosno dva različita sredstva za čišćenje . Rad u sekcijama primijeniti čistač .
3

Obavite prvi čistač na jednom području namještaja , a zatim ga ribati s mekim vlaknima četkom . Isperite područje sve čišći . Nanesite drugi čistač i trljajte ga , a zatim ponovno isperite . Završi ostatak tikovine namještaja u tom modu . Nemojte dopustitida se osuši čistač na namještaj . Nakon čišćenja , dopustitinamještaj za potpuno suho .
4

Nanesite tikovine pečat na tikovine namještaja . Koristite četku pjene primijeniti pečat na drva . Koristite velikodušan količine brtvila -drvo će apsorbirati
5

Nanesite drugi sloj brtvila za maksimalnu zaštitu . . SEMCO preporuča nanošenja drugog sloja na isti dan kao iprvi put . Počnite s nanošenjem drugi sloj nakon što se prvi sloj je učinjeno , s početkom u istom prostoru kao što ste učinili prvi put . Nakondrugog sloja je završio , nježno obrišite višak pečat s čistom krpom . Dopustitenamještaj potpuno osuši prije uporabe .
6

očuvanje života vašeg tikovine primjenom teak pečat na namještaj svakih šest mjeseci do godinu dana , kao što je preporučeno od strane Teak skladište . Nemojte koristiti za čišćenje tikovine na njemu prije svake nanijeti pečatna prijavi, ako želite ukloniti prethodne sloja brtvila . Umjesto toga , očistite namještaj s sapunici .

DIY Vanjski Storage Klupa

Koristite klupu za pohranu držati predmete organizirane i off travnjak ili vrt . Bilo da ga koristite za sportsku opremu , bazen igračke ili travnjak namještaja ,klupa za pohranu jefunkcionalan komad namještaja za svaki dom . Osim vođenja travnjak po

Více >