Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Trijem ljuljačka Frame Ideje

trijem ljuljačka okvir može bitilijep i prijenosni način za dodavanje otvoreni žarište i mjesto tihu kontemplaciju u vaš dom . S pravom okvira , vaš trijem ljuljačka može dodati ljepotu i funkcionalnost na bilo koji dio svog dvorišta , vrt ili vrt . Odabir trijem ljuljačka okvir koji odgovara Vašim potrebama i vaš vanjski estetski jeključ za dobivanjenajviše iz vašeg jeku . - Frame

- okvir jenajčešći vrsta pokretne trijem ljuljačka okvira . Taj okvir podsjeća na strukturu koja drži do igralište ljuljačke . To mogu biti izrađene od drva ili metala , a često je opremljen sa baldahinom zadržati u suncu i kiši od od onih koji uživaju u jeku . To je relativno lako izgraditi .
Stalni Cross- Bar Frame

Za one koji žele više stalni prostor za njihov trijem jeku , postavacross- bar pruža vrhunsku stabilnost i snaga . Ova vrsta okvira podsjeća široku vrata . To se najčešće sastoji od tri komada drveta . Dvije debele postovi su potonula u zemlju i treći post je osiguran preko vrha . Ljuljačka visi iz gornjoj traci .

Pojačati dvije vertikalne postove betonom za dodatnu stabilnost . Možete rastu višegodišnjih biljaka na cross- bar okvira , jer se ne miče s mjesta na mjesto .
Arbor

jaka sjenica može napravitilijepa trijem ljuljačka okvira . Budite sigurni da odaberete sjenica koja je ojačana i mogu podnijeti težinu dvije odrasle osobe . Postoji mnogo sjenica okviri stvoreni samo za ljuljačke . Dodavanje rešetke do cross- bar vibracijskim okvirima je jedan od načina da se to postigne izgled , dok je osigurati svoj ​​okvir ima adekvatnu snagu i izdržljivost . Jutarnja slava , ruže , Wisteria , pa čak i trsovi mogu uzgajati preko sjenica pružiti hlad .
Tree

Stabla se može koristiti kao trijem ljuljačka okvira . Trijem ljuljačke može biti osiguran na jake grana ili zakačen na grede osiguran između dva stabla . Budite sigurni daste izabrali ud ježivi ud najmanje 8 cm u promjeru , a to može podnijeti težinu dvije odrasle osobe . Osigurajte trijem ljuljačka konop ili lanac s vijcima , ako je moguće . Ako stavite prečku između dva stabla stvoriti svoj ​​okvir , svakakobar ili drvo nakon uporabe čvrsto sjedi i ne može odoljeti naprijed i nazad pokreta . Osigurajte ovaj post ili bar s zagradi ugrađuju u stablo na prednjim i stražnjim sjedalima .
Moderni metalni okvir

Trajni metalni okviri može podržati svoj ​​trijem jeku . Ovi okviri izgleda kao pravokutnik presavijeni na pola . Jedna polovica sjedi na podu , dok jedruga polovica podržava jeku . Dok ovi okviri mogu biti skupi , koštaju između 750 $ i 850 $ u 2010 , oni su otporan na vremenske prilike i jaka , i oni mogu dodati čist suvremeni izgled vašem dvorištu .
< Br >
od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038535.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.