Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Vrt Namještaj Ideje

Postoji mnogo stilova i materijala dostupnih pri odabiru vrt namještaj . Neki mogu biti više izdržljiva i trajati dulje , dok drugi mogu biti lakše kretati ili pohraniti preko zime . Planiranje svoj ​​otvoreni dnevni prostor može ovisiti o tome koliko često ga koristite ili što tip klime živite u. Aluminijska

Aluminijska vrt namještaj je jak , izdržljiv i lagan . Ona je dostupna u mnogim stilovima , od modernih do tradicionalnih . Biti lagan olakšava kretanje, prerasporediti ili trgovine . Aluminij namještaj može ostati na otvorenom tijekom cijele zime , kao aluminij ne hrđa ili zahrđati . Depilacija aluminijski namještaj može pomoći u zaštiti završiti iz blijedi zbog UV rays.Aluminum vrt namještaj je obično vrlo pristupačne .
Kovanog

kovanog vrt namještaj dolazi u oba aluminija ili željeza . Željezo jejači i više izdržljiv materijal , ali to je mnogo teže od aluminija . Visoka kvaliteta kovanog željeza namještaja lako će trajati do 30 godina . Željezo je dovoljno teška da se neće otpuhati . Nedostatak željeza vrt namještaj je da je osjetljiv na hrđu . Kovano željezo namještaj je obično lakirana, i bilo čip ili ogrebotine na ovom završiti mora se dotakne odmah kako bi se spriječilo hrđe . Depilacija namještaj jednom ili dva puta po sezoni će pomoći u zaštiti završiti . To se ne preporuča da željeza vrt namještaj biti izostavljena tijekom cijele zime , tako i dodao poteškoće da ga pohraniti u zatvorenom prostoru ili u šupi .
Betona

beton vrt namještaj je jaka , izdržljiva i da će trajati duže nego bilo koje druge vrste . To nije idealno za ljude koji vole preurediti svoj ​​vrt često kao što je iznimno teška . Klupe , stolovi, kupke za ptice ili kipovi su najčešće vrste vrt namještaj i pribor . Beton namještaj je dostupan u širokom rasponu stilova i završi .
Wood

Drveni vrt namještaj je obično izrađena od bilo cedra ili tikovine . To može biti obojene ili oslikane dodati stil i izdržljivost . Drveni namještaj vrt može uključivati ​​stolovi, stolice, klupe ili ljuljačke . Jedna od glavnih prednosti za drveni namještaj je da se ima prirodan izgled , što mu omogućuje da se uklopiti u krajolik . Ako se pravilno održava i zbrinut , drveni namještaj može trajati nekoliko godina .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038539.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.