Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Razlika između Wicker & Cane

Mnogi ljudi pogrešno pretpostavljaju da šibe i trske suista stvar . U stvarnosti , šećerne trske je prirodni materijal koji se koristi u stvaranju pruća namještaja , a šiblja odnosi na proces tkanja . Wicker

" Wicker " se odnosi na vrstu tkanja da smo se često naći na vrt namještaj . Wicker namještaj obično se sastoji od trske , ratana, banana list i drugih prirodnih materijala .
Cane

" Cane " i " ratan " se često koriste kao sinonimi za označavanje istog materijala . Međutim , šećerne trske je zapravo vanjski sloj kore na ratana biljke i otkriva se , nakon uklanjanja mučan Vanjski sloj ratana . Nakon dobivenih od ratana dlanu ,trske prerađuje u različite veličine trake koje su zatim utkani u namještaj , košare i još mnogo toga.
Značajke

strukturalnom trske može pripisati svoju snagu na čvrstoj jezgri . To je također vrlo podatan , kada na pari , što ga čini idealnim za mnoge koristi .
Razmatranje

Cane je , naravno, sjajni , tako da je teško da se bojite ili mrlja . < Br >
Povijest

Wicker namještaj je postao vrlo popularan u Engleskoj tijekom viktorijanske ere , a popularnost stekao u SAD- u početkom 1900 .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038600.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.