DIY Wood Liječenje Izvan

Kada imate drveni namještaj ili drvenih površina izvan svog doma , morat ćete ga zaštititi inače će dobi i trulež u juriš sunce, kiša, led ili snijeg . Dodavanje postupanje ili završiti na vašem drva da ga štiti od vremenskih lako može se obaviti za malu cijenu kroz nekoliko jednostavnih koraka . Clean & Pijesak

S obzira na otvorenom površine drva ste u potrazi za zaštitu od elemenata na otvorenom , najprije ga očistiti , a zatim pijesak dolje na površinu . To će omogućitimrlja i voda pečat obveznica na drva bolje, tako da će se u potpunosti zaštiti drva . Očistite drvo s laskav drva za čišćenje i , ako je tovelika površina ,snage za pranje . Nakondrvo potpuno osuši , pijesak je dolje i pomesti piljevinu . Sada ste spremni za dodavanje završiti do samog drva .
DodajFinish

Postoji širok izbor završi možete dodati na površini drva koja će ga zaštititi na različitim stupnjevima . Početnice će pečat drva i raditi i za eksterijere , dodajući tanki sjaj za usne . " Latex - based " premaz obično treba koristiti , a to Klica može biti potrebno zamijeniti svakih nekoliko godina . Drvo mrlje će potamniti boju neznatno drva , ali učinkovito štite od upija vodu . Vosak može bitidobra ideja za dodavanje na vrhu mrlju na dodatno ga zaštitili od elemenata . Vanjske lakovi se također može koristiti , ali to su obično samo najbolji na manjim površinama drva i treba redovito mijenjati jer oni imaju tendenciju da se oljuštiti s trošenja .
Ponovno primijeni

Nakon što ste dodali sve što završiti radi najbolje za svoju vanjsku površinu drva , morat ćete držati korak s njim i to ponovo na površinu drva tijekom vremena , tako da ostaje zaštićena . Mrlje će trajati nekoliko godina , ovisno o drvo palube ,vrsta mrlja koristite i koliko je zlostavljanje koje je potrebno od elemenata . Mnogi od tih završi i mrlje treba ukloniti s naponskom pranje od većih površina ili uklanjanje mrlja , koja se može primijeniti i na manjim drvenim površinama . Zatim resand , čista i svježa ponovo god završiti želite koristiti .

Kako izgraditi otvoreni vrt stol

otvoreni vrt nije potpun bez vanjski vrt stol . Ako želite izgraditi vlastiti verandi stol i imati osnovno znanje o drveta , možete napraviti atraktivan stol za vaš vrt u poslijepodnevnim satima . Ako pitate daska dvorište rezati drva za vas , to će

Více >