Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Kako Paint Wicker namještaj Brown

Brown oslikana šiblja dodaje rustikalni, Adirondack vibru na vaš vrt ili palubi , ali nalaz šiblja koja je bila obojana smeđe može biti izazov . Slikarstvo svoj ​​pruća namještaj jeprilično jednostavan izbor koji može biti ostvaren na sunčan vikend i daje vam slobodu izbora samo pravo nijansu smeđe za vaš dekor . To je ono što vam je potrebno
Spužva Screenshot Sapun Screenshot, brusnim papirom Screenshot Drop krpom
Plastične rukavice Kastel Tekuća deglosser Screenshot Primer boja u spreju
otvorenom akrilna boja u spreju u smeđoj
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

temeljito očistiti vaš namještaj od pruća koristite spužvu i sapunicu . Glatki bilo grube zakrpe i rubove na vaš namještaj s brusnim papirom . Budite sigurnida ste komad slikarstvo je prije prelaska na sljedeći korak potpuno suho .
2

Spread svoj ​​pad krpu u odabranom području . Stavite na plastične rukavice i primijeniti deglosser na cijeli komad namještaja od pruća , slijedeći upute proizvođača na bocu . Upute mogu varirati od marke do marke , ali obično zahtijevaju od vas da se zasititi krpu s deglosser rješenje i utrljajte ga temeljito preko namještaja . Neka namještaja suha preko noći .
3

Poprskajte namještaj s sprej premaza . Premjestiti svoje ruke naprijed i nazad u spor, brišući gibanje kako bi se osiguralo da senamještaj temeljito pokriveno . Šetnja oko namještaja , špricanje iz različitih kutova , da se čak i pokrivenost . Dopustite da se osuši za okosat vremena .
4

Poprskajte namještaj s smeđe boja u spreju . Opet , premjestiti svoje ruke polako brišući gibanje i hodati oko namještaja , špricanje iz različitih kutova , temeljito kaput svaku površinu namještaja sa smeđom bojom . Dopustite da se osuši za okosat vremena .
5

Procijenite namještaj . Ako ste nezadovoljni sa bojom , nanesite još jedan sloj boja u spreju , slijedeći upute u korak 5 . S tamne boje poput smeđe , to je uobičajeno da je potrebno dva sloja , ali to nije potrebno , ako vam se sviđa boju nakon prvog kaput primjenjuje .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038699.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.