Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Kako mogu ukloniti male crne točke From My travnjak namještaja

? Male crne mrlje na travnjak namještaja obično su počeci gljivica i plijesni . Kalup počinje kao sićušne točkice , što na kraju može narasti upropastiti cijeli komad namještaja , ako ne brzo i učinkovito rješava . Ove pjege se najčešće nalazi na namještaj izrađen od drva ili sličnih tvari koje se lako upijaju i zadržavaju vodu , što dovodi do razvoja plijesni . To je važno ne samo za uklanjanje mrlja , ali i zaštititi travnjak namještaja od budućih incidenata plijesni ili plijesni . Skidanje crne točke

cilj ovdje je stvoriti blagu otopinu za čišćenje koji će osloboditi namještaj od plijesan, gljivice i krhotine bez oštećenja komad . U ovom slučaju ,jednostavan sapun i voda rješenje je savršena . Pomiješajte litre tople vode u kantu s tri pošprica tekućeg deterdžent za pranje posuđa . Ovaj sapun je dovoljno blaga za sve garniturom za sjedenje , a opet dovoljno jaka da siječe plijesan, talog i nakupilo . Koristite četku ili tkaninu ribati rješenje preko namještaja , koncentrirajući se posebno na uočene područja .

Na teškim mjestima koje nije lako ukloniti , koristite bijeli ocat . To je prirodni dezinficijens koji dobro radi ubijanja i uklanjanja plijesni , kao i uklanjanje bilo koji miris uzrokovana plijesni . Pomiješajte 2 šalice vode sa 1 šalice destiliranog bijelog octa u sprej bocu , a zatim sprej u crne mrlje i pročišćavati s četkom ili krpom . Ponovite sve dok se mrlje su uklonjene , a zatim isperite ukloniti sve preostale ostatke .
Zaštita Namještaj

Nakon uklanjanja crne točke , važno je primijeniti protectant da će zapečatiti namještaj i spriječiti daljnji razvoj plijesni . Prilikom pranja završi , postavite namještaj u izravnoj sunčevoj svjetlosti , tako da se dobro osuši . Jednom kad je suh , koristiti četkicu za nanošenje jedan ili dva sloja vodonepropusnim sredstvom , i pustite da se osuši opet . To će zaštititi namještaj i čuvati ga od upija vlagu i do dvije godine , što bi trebalo spriječiti crne plijesni ili plijesni mrlje od formiranja tijekom tog vremena .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038705.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.