Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Kako očistiti bijele plastične ležaljke

Plastične stolice su praktičniji dvorištu namještaj i kao takvi oni vremenske elemente i može potrajati dosta batina . Cijeli ljeto može biti brutalno vrt namještaj . Koristeći nekoliko pokušao i istiniti metode za čišćenje u kombinaciji s malo fizički napor , možete dobiti svoju plastičnu vrt namještaj natrag u netaknutom obliku u kojem trenutku . Ako sve drugo propadne , proizvođači bi konzervacija slika ovih dana . To je ono što vam je potrebno
octa Screenshot rješenje za čišćenje izbjeljivačem
Soft spužve
crijevo za polijevanje
deterdžent za pranje posuđa
vode Screenshot kantu Screenshot Plastika sprej boca
ručnik < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

sprej bijele plastične ležaljke s vrtom crijevo . To bi trebalo ukloniti početni sloj prašine, paučine i krhotine .
2

Napunite kantu s toplom vodom i deterdžent za pranje posuđa . Koristite spužvu za brisanje stolice dolje . Isperite s crijevom .
3

Ispunitesprej boca s 2:1 omjer vode prema octa . Možete kupiti jeftini sprej bocu ili isprati i ponovno koristiti sprej bocu za čišćenje kućanstva rješenja . Ne trebate koristiti više od šalice octa . Poprskajte cijelu stolicu s octom rješenje , i ostavite ga da odstoji neko vrijeme . Koristite spužvu ribati stolice . Isperite s crijevom . Osušite ručnikom .
4

Poprskajte cijelu stolicu s izbjeljivač čišćenje rješenja . Dopustiterješenje sjesti za malo vremena . Koristite spužvu i izribajte stolice čist . Isperite s crijevom i osušite ručnikom . Ponovite ovaj korak po potrebi .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038732.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.