Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Što trebate sprej na drvenoj klupi u parku kako bi ga zaštitili od kiša ?

Vanjski namještaj jevelika stvar da su tijekom ljeta , ali kada pada kiša ili snijeg , to treba zaštitu . Drveni namještaj je posebno u opasnosti od vremenskih utjecaja . Ako imate drvenu klupu , možda žele ga liječiti s nečim da bi drvo u dobrom stanju , jer u protivnom može plijesni ili propadanja . Postoji nekoliko opcija na raspolaganju na lokalnoj hardvera trgovine . Kako brtvila Rad

hidroizolacija kitom upije u drvo , kao što voda može učiniti , a to omogućuje da odbijaju vodu . Većina ima nekakav lak u njoj , kao i razne kemikalije koje tretiraju drva i izgraditi barijeru koja čuva vodu van . Neke vrste imaju blage fungicide koji sprečavaju drva iz mildewing i propadaju . Na vlastitu , ti tretmani ne mijenjaju boju drva , pa nedovršene ili neoznačeni drvo će vjerojatno uključiti sive s vremenom .

Aerosol brtvila

Postoje nekoliko vrsta ljepila koja proizvodi koji se mogu primijeniti od strane limenke aerosola . To poprskati u nekoliko minuta i upije u drvo , da ga štiti od kiše . Sprej ide na jasan , a možda najviše bidrvo izgleda vlažna . Nemojte očekivati ​​da će kapati off ; Ako se to dogodi , možete se primjenom sprej previše liberalno . Ove konzerve su male , ali treba pokriti sve od drva na klupi prilično jednostavno . Većina hardvera trgovinama imaju pregršt raspolaganju , a oni su obično u blizini sprej boje . Thompson je jedan od najpoznatijih brendova , ali tu su i drugi koje možete koristiti .

Brtvila u bojite prskalica

Ako imate raspršivanje boje oprema za vam na raspolaganju , postoji nekoliko brtvila koja se mogu primijeniti na ovaj način . Boje prskalice obično se boje da bi se mogla nanijeti četkom i sprej ih umjesto toga , aisto se može učiniti s waterproofers - iako , svakako pročitajte limenku prije nego to učini. To su ponekad pomiješana s mrljama ili boje , i tako možete napraviti dvostruko više posla s jednom mogu: bojanje i brtvljenje drva . Također ćete želite uzeti u obzir i druge čimbenike, kao što su baze i vijek trajanja proizvoda . Ulje na bazi brtvila će zamka vlage u , dok je na bazi vode će pustiti da ispari . Život proizvoda utječe svojim neprozirnost i postotkom suhe tvari -viša neprozirnost i kvalitete proizvoda ,rjeđe morat ćete ga ponovo u vašem klupi
reapplying < br . >

S vremenom ,brtvljenje će izgubiti svoju učinkovitost i morat ćete ga ponovo . Općenito ,životni vijek od tih proizvoda je oko godinu dana , pogotovo ako jeklupa je izložena elementima tijekom cijele godine . Tretman početkom proljeća će zadržati drva u velikoj formi za ostatak godine koje dolaze.

Možete testirati brtvila kapanjem mala kap vode na razini na letva sjedala , i gledajući kako drvo odgovara : Ako je kuglice na vrhu i ne upije ,brtvljenje i dalje radi ; ako se upija u drvo , onda svakako trebate ga ponovo .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038746.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.