Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Savjeti o lakiranja otvorenom Wicker namještaj

gracioznosti i šarm pruća namještaj zadržao kuće očarao već desetljećima . Iako šiblja čvrst izbor za garniturom za sjedenje , to može pogoršati u neispravnom stanju , ako se ne liječi na regularnoj osnovi . Srećom , možete Otokarite otvorenom pruća komada na svoje bivše slavu s nekim fizički napor i lako održavanje . Četkanje

Wicker treba redovito četkati kako bi uklonili prašinu i prljavštinu koja će neminovno se doseli u svojim pukotinama . Od šiblja često je sastavljena od tkanog ratana ili Splita trske , postojimnoštvo razmaka između svakog tkanje koje se pružaju utočište krhotine , štetni za samog namještaja . Za čišćenje procjepa , Martha Stewart sugerira usisavanja namještaja s kistom stilu privrženosti . Suhi kist je još predložio alat za čišćenje pukotina .
Dubinsko čišćenje

sljedeći korak u obnovi šiblja je očistiti cijelu površinu s blagim sapunom smjesu . Koristite četkicu za zube ili drugo meko - naježio čist alat da se sve površine . Ako primijetite plijesni na komadu , koristiti mješavinu bjelilo i hladnom vodom i pročišćavati područje dokplijesan je nestala . Nakon što ste očistili cijeli komad , ostavite ga postaviti u toplo, prozračno mjesto na otvorenom kako bi se potpuno osuši . Wicker Ženo ,stručnjak za njegu antičkih pletenim komada , savjetuje da se suzdrže od sjedenja na opranu šibe za 2 do 3 dana nakon mokru zadržati oblik sjedala .
< Br > Zaštita

biste zaštitili svoje svježe oprane šiblja , što također može odlučiti da se boja ili lakova eksterijera . Dopustitekomad potpuno osuši prije početka procesa slikarstvo . Bolje domove i vrtove sugerira da koristite fino brusnim papirom kako bi izgladio grube rubove ili maknuti bilo staru boju koja se podiže iz komadu . Koristite čavlić krpom istrljati površinu , uklanjanje bilo fine prašine nakupljenih iz procesa brušenja . Dobar bijeli premaz može se primijeniti prvi i ostaviti da se osuše , djelujući kao brtvljenje se zaštitilo komad , kao i osnovni premaz za najbolji izgled završni boji . Konačno , izabrati vanjski kvalitete boja u spreju , a planiraju primijeniti nekoliko tankih slojeva boje kako bi se izbjeglo klompe između isprepliće .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038771.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.