Kako izgraditi jednostavan Concrete Klupa

betonska klupa može biti dobar dodatak svakom vrtu ili dvorištu . Prilikom donošenja klupu sami , imate moć da stvori svoj ​​vlastiti umjetnički komad . Evo kako ... To je ono što vam je potrebno Srpski betona , po mogućnosti otporan na parčad i pucanja .
100 brusnim papirom i orbitu Sander ILI sandblaster .
Beton bojilo
komada stakla , lišće, plijesni, košuljicama , kamena , itd. ( opcionalno )
vazelin , retardant , ili ne staviti kuhanje sprej .
Nails , preporučujem 3 " paluba nokti
Vrt ivica
odborima Pretraživati ​​konkretne plijesni (po izboru)
Clear visoku kvalitetu cementa pečat
lopatica
naježio metlu
plastičnom folijom ili posebnu stvrdnjavanja Srpski spoj
Prikaži više uputa
1

Prvo ćete želite napraviti okvire . To može biti učinjeno s drva , drva i vrt košuljicama ili kalupe koji se mogu naći na raznim web stranicama obavljajući potragu za " kalupe ".

Ako izradu jednostavnog klupu sa približne mjerenjima od 30 cm dugo , 14 cm širok i 2 inča debeli , trebate kupiti donje mjerenje odbora ili smanjiti na 31. " x 15 " x 1/4 " , dvije bočne ploče na 30-1/2 " x 2 " x 1/2 ", i dvije bočne ploče na 14-1/2 " x 2 " x 1/2 " . (pogledajte dijagram A ) . Nail zajednice zajedno . ( odnose se na dijagramu B , plasman noktiju označen strelicama ) . Ostavite nokte djelomično out, tako da ih možete ukloniti lakše . Idite na korak 3 ako ne žele da znaju kako napraviti svoj ​​vlastiti dizajn .
2

Ako želite ljubitelj stol , možete pratiti svoj ​​dizajn na dno ploče s debljinom od 1 /2 " . Zatim pomoću vrt ivica , kao i ultra - Edge naći na Home Depot, (pogledajte sliku ) , možete ići oko traga , čavlima ivica na svoj trag . Ne zaboravite ostaviti nokte djelomično strana za jednostavno uklanjanje .
3

Zatim ćete želite napraviti okvir za noge ili bazu od klupi . Možete napraviti ovo cementa , ili možete izgraditi jednu od drva . Ako ste prilagodili svoj ​​stol precrtavanjem dizajn , ove upute mogu se moraju mijenjati kako bi odgovarao svoj ​​klupu ispravno . Idite na korak 4. Ako ne želite drvene noge , u suprotnom nastavite čitati u nastavku .

Okvira cement nogu , što će htjeti 2 bočne ploče oko 11-1/2 " širine x 15 " Visok x 1/4 " debele, 2 bočne ploče 14-1/2 " Visok x 3 " Širok x 1/2 " debela i 1 donja ploča 11-1/2 " Visok x 3 " Širok x 1/2 " debela . Nail ih zajedno kao što pokazuju strelice na shemi C. Screenshot

Također možete napraviti svoj vlastiti dizajn precrtavanjem dizajn na 2 bočne daske koje su 11-12 " širine x 15 " visok. Pobrinite se da ne trag bilo koji dizajn manji od 2 cm od dna . Držite dnu ukrcatiisti i koristiti vrt ivica kao i ostale dvije strane . ( napomena: . možda ćete morati promijeniti dnu glačanje širine , ovisno o veličini vrta širine rubnim ) Idite na korak 6. ako ne želite drvene noge
4

Da bi drvene noge . trebat će vam : 1 komad drva 20 " dugo x 7 " širina x najmanje 1 " gusta , četiri 2x4s s dužinom od 20 " , četiri 2x4s s dužinom visine želite svoju klupu plus jedan centimetar ( nogu) , a dva 2x4s s dužini oko 12 " široka .

Centar7 " ploča s dva 20 " 2x4s na svakoj strani i povući crtu niz središnji oznake , kao što je prikazano isprekidanom linijom u dijagram D , . Imajući zajednice usredotočena na svakoj strani , čavao u gornjem brodu s noktiju na svakom kraju i najmanje dvije u sredini . . Isto učinite s dna 2x4

nokte u četiri noge ploče s četiri noktima pokazuju strelice na slici E.
5

nastavlja s drvenim nogama : Mjera oko 1 /3 puta do unutrašnjosti svaku nogu i označite ga . Uzmi ovaj 20 " 2x4s i noktiju jedan unutar svake strane nogu , što je prikazano u dijagramu F.

kraju, uzeti svaki od 12 " 2x4 -a i staviti jedan na svakoj strani stalka i označite kut , kao što je prikazano u dijagramu G. Cut na toj liniji i pričvrstite na postolje . Stain ili dizajn po želji .

* Možete zamijeniti 2x4 je s dnevnicima , ako žele, samo jedna modifikacija je potrebno , a to jedno 2x4 u dijagramu D nije potrebno .
6

Sada kad imate svoj ​​okvir spremni , vrijeme je da ga pripremite za cement . Možete kaput okvir u kuhanje sprej , vazelin, ili cementa retardant bi zadržali cement iz pridržavaju okvira . Nakon toga je potpuna , kako bi se dodati slovo možete dodavati stakla komada za mosiac učinkom , lišće, sitnog šljunka i obloge kako bicementa imati drvo tekstura i sl. Ako ne želite da se predmeti držati u cementu , ali samo želim na uvlačenje , možda želite prijaviti za kuhanje sprej lagano na objekt . Ako ne koristite kuhanje sprej na stavke , lišće i predmeta koji su osjetljivi mogu ostrugana , ako oni držati .
7

Sada možete miješati cement . Uzmite bilo spremno mix ili ga 1 dio cementa , dva dijela pijeska i šljunka 3 dijelovi miješati . Dodajte bilo cementa bojila želiš i siromašnih u svoje kalupe ili okvira , okviri za popunjavanje dokcement doseže vrhu , ali ne prelijeva ! . Nakon bilo koje površine krvarenje je voda nestala , koristite čeličnu dorada lopaticom za glatke sjedalo i koristiti bristled metlu završiti noge .
8

Dalje, neka lijek cementa tako da pokrivaju s plastikom , polijevanje to stalno ga držati mokro na vrhu , ili pomoću posebne stvrdnjavanja spoj . Neka lijek cementa za 3 dana. Nakon što je učinio stvrdnjavanje , izvadite nokte iz okvira i pažljivo uklonite okvir od cementa . Lagano pjeskariti cement ili pijesak je sa 100 brusnim brusnim papirom i orbitalne brusilice se uklonile bilo tvrde rubove . Nositi masku kako bi se spriječilo disanja u silikatnih čestica . Završiti na klupi off s jasnim visokokvalitetnog cementa punila, ili ako ga želite slikati , vidi članak: . Kako slikati dizajna na cementnim podovima , a zatim staviti na klupu zajedno stavljanjem stolicu na dvije noge

Kako Završi Pine garniturom za sjedenje

Pine je jedan od najpopularnijih materijala za izgradnju namještaja , kako za unutarnju i vanjsku upotrebu . Zrno drva drži mrlje i slika dobro , i to je dovoljno mekana da se radio i oblikovana po početnoj obrtnika . Pine namještaj za vrt ili palubi

Více >