Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> vrt Namještaj >> Content

Kako očistiti otvoreni sag

Vanjski tepisi su postali popularni sa dekoratera i kuće i slično . Oni su pristupačne , moderan i što je najvažnije , lako za njegu . Uz pravilnu njegu ,vanjski tepih može trajati godinama , pruža ljepotu i toplinu u svakoj prostoriji , bilo unutarnje ili out . Slijedite ove korake kako bi naučili kako očistiti vaš otvoreni sag . Upute Screenshot
1

spriječiti prljavštine i prljavština iz uzimajući na tepihu na prvo mjesto . U otežanim vremenskim dobima , uvaljati tepih gore i pohraniti ga . Iakotepih je vani na trijemu , imaju cipela četka za ribanje na vratima i potaknuti one koji dolaze u obrisati dodatni prljavštinu iz svojih cipela . Dvostruko vrijedi i za blatnjavim cipelama zadržati otvoreni tepih čist .
2

pročitajte upute proizvođača ako se dogodilo da ih spasi od prve prodaje ili potražite web stranice proizvođača . Mnogi su čišćenje upute dostupni online .
3

Zapamti jastučić ispod kad idete očistiti vanjski tepih . Prije nego što vrijede ništa na tepihu , ako postoji padding ispod , uvjerite se da može izdržati iste tehnike čišćenja namjeravate koristiti za sagu . Vi ne želite da se crijevo na tepihu , akojastučić će apsorbirati litara vode i uzetitjedan dana da se osuši .
4

Pomaknite tepih na otvorenom prostoru , po mogućnosti onaj s blagi nagib kada čistite tepih . To će vam omogućiti da koristite crijevo za uškopiti tepih iprikloni se odvod vode off sag , naravno .
5

Napravite rješenje deterdžent za pranje posuđa i vode i nježno čisti zamazanu mjesta s dugo rukuje mekana četkica naježio . Sprej cijeli vanjski tepih off s crijevom za polijevanje i pustite da se osuši na suncu. Okrenite tepih više i dopustitidrugoj strani da se osuši ako je to potrebno . Nemojte zamijeniti tepih ako je dno još uvijek svjež , jer može stvoriti plijesan .


od:http://vrt.98905.com/furniture/patio-furniture/1016038905.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.