Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> tablice >> Content

Kako napraviti Blagavaonu ivica

Većina blagovaona stolovi imaju glatke završnim rubovima . Postoji mnogo stilova edgings odabranih za blagovaonice . Tradicionalni stilovi uključuju jednostavan zaobljeni rub ili vitičastim konture . Ove Ivice su stvorili pomoću usmjerivača stol i ispravan ruter zalogaj za konture ili oblik koji želite . To je ono što vam je potrebno
Router malo
Router tablice Screenshot stola
Prikazati više uputa Screenshot
1

instalirati usmjerivač malo konture rub u usmjerivač stol koji odgovara debljina i oblik vaše stolnih drva . Slijedite upute funkcije proizvođača za instaliranje usmjerivač bita uz vaš tip stol . Instalirajte svoje malo naopako ako namjeravate rezati svoje stolnih rubove nakon što je krov izgrađen .
2

Podesite ogradu na usmjerivač stol , tako da je oštrica će smanjiti cijeli oblik . S nekim šumama koje su teže ili gušća , možda ćete morati napraviti nekoliko prolaza na trim drvo daleko dovoljno sporo da se spriječi malo od spaljivanja drva . Testirajte svoju točnu vrstu drva na usmjerivač stol prije rezanja svoj ​​stol u blagovaonici drva .
3

Postavite stol u blagovaonici na usmjerivač stol s licem prema dolje. Uključite router na . Pomaknite stol glatko uz ogradu , prolazi kroz router akcije . Nastavi usmjeravanje pokraj kraja drva za glatke kutnog završiti . Okrenite drva i ponovite za svaku stranu .
4

Napravite nekoliko propusnice za tvrđih vrsta drveta , podešavanje ogradu dopustitimalo ukloniti još drva na svakom prolazu dokonačna kontura se rezati . Za ručni router , držite router i premjestiti ga ravnomjerno duž uspravnom stola . Kretati prema prošlosti i svakom uglu . To će zahtijevati od vas da počnete nekoliko centimetara od svakog ugla .


od:http://vrt.98905.com/furniture/tables/1016003001.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.