Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> tablice >> Content

Kako izgraditi poliranog drva tablica

Izrada polirani drveni stol sasvim je raditi intenzivno , kao što postojipuno lakta - masti je potrebno kako bi se postigla glasslike sjajnu završiti na drva . Rezultat je, međutim, vrijedi sav trud koji ide u poliranje stol , kao što će se ostvariti trajan finiš koji izgleda high-end i sofisticiran . Izgradnja samog stola je vrlo jednostavan iosnovni dizajn se nadoknađuje eleganciju završiti . To je ono što vam je potrebno
3 daske 2 - by - 12 klade , 72 inča
ljepilo za drvo
F- stezaljke
ruku ravnini
2 daske 2 - by - 2 klade, 60 inča < br > 4 daske 2 - by - 2 klade, 24 inča
Drill
3 - inčni drvo vijaka
4 daske 4 - by - 4 klade, 28 inča Pretraživati ​​Sander Srpski Fino brusnim papirom
čisti pamuk krpe
drvo punila
Wood mrlja ( opcionalno )
Wood sealer
prozirnim lakom
Fine čelične vune
završnu spoj
Vosak
prikazati više uputa
Izradastolnih i pregača Frame
1

Lay dasku za 72 - inčni 2 - by - 12 klade stan na radnu površinu i nanesite ljepilo za drvo na dva 2 -inčni rubovi daskom . Naslanjatidrugi i treći 72 - inčni daska od 2 - by - 12 klade na obje strane prve daske i gurnuti ih zajedno, takoljepila na strane obveznice sa strane ostalih dasaka . Koristite F- stezaljke za držanje tri daske zajedno dok ljepilo osuši . To jestolni , mjerenje 36 prema 72 inča .
2

Uklonite spojnice i rukom avionzaslon tako da je glatka , pa čak i uz sva tri daske , a na obje strane stola .
3

Lay dvije daske 60 - inčni 2 - by - 2 klade stanu na radnu površinu s 24 inča između njih . Stavite dvije daske 24 - inčni 2 - by - 2 klade između krajevima 60 - inčni daskama napraviti pravokutnik , a zatim ravnomjerno prostor još dvije daske za 24 - inčni 2 - by - 2 klade između njih .
< br > 4

Vozite 3 - inčni vijcima kroz vanjske strane 60 - inčni daskama u svakom kraju četiri 24 - inčnih daskama da ih učvrstili. To jepregača okvir tablice .
5

Umetnite 28 - inčni daska od 4 - by - 4 klade na svakom uglu pregača okvira . To su noge stola . Osigurajte stol noge na stajanku okvira s dva 3 - inčni vijke pogon kroz svaku stranu stajanci okvira uglovima u nogama ; četiri vijka po nozi .
6

Položite stolnih stan na radnu površinu s donje strane okrenut prema gore , a središte stajanci okvir na vrhu , tako da su noge u zraku . Izbušite rupe pilot za 3 - inčni vijke svakih 6 inča uz 60 - inčni strani pregača okvira , a tri pilot rupa po 24 - inčni daska od pregače okvira . Ne vijak stajanci okvir na stolu još.
Poliranje tablicu
7

Sandstolnih , noge i pregača okvir fino brusnim papirom i obrišite više s krpama ukloniti brusnim prašinu . Pijesak s žita u dugim , ravnomjernim potezima .
8

Nanesite drvo punila na stol , slijedeći upute aplikacije proizvođača . Drvo punila suštini ispunjava u zrnu na drva i omogućuje glasslike , glatkom i sjajnom poliranog završiti .
9

pijeska stol s finim brusnim papirom zrna i obrišite više s čistim krpama . Ako želite primijeniti mrlju na stol , to učinite sada i pustite da se osuši .
10

Nanesite drvo brtvila na stol , slijedeći upute od proizvođača, a zatim lagano pijeskastol nakon brtvila je suho . Obrišite nad čistom krpom kako bi uklonili prašinu .

11

nanesite tri sloja prozirnim lakom na stol , slijedeći upute aplikacije proizvođača , i ostaviti dovoljno vremena sušenja između slojeva .
< Br > 12

Utrljajte stol lagano s najfiniji čeličnom vunom . Visoki sjaj završiti trebala početi postaje očita . Nanesite obrade drva spoj na stol , to trljanje u žito sa čistom krpom dok ne nestane . Nanesite vosak završiti na tablici s čistom krpom , to trljanje u dok ne nestane .
Skupština
13

Lay čistu krpu dolje na radnu površinu i mjesto stola s desne strane dolje na vrhu .
14

centraokvir pregača natrag preko donje strane stola , podudaranje pilot rupe u pregača okvira s pilot rupe u donjoj stola .
15

Osigurajte pregača okvir na stolu s 3 - inčnim vijke pogon kroz pilot- rupa . Okrenite stol na to ga stajati na svojim nogama .


od:http://vrt.98905.com/furniture/tables/1016003007.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.