# >> Dom i vrt > >> Furniture >> tablice >>

Kako popraviti puknut Tablica Wood Inlay

Fine namještaj, kao što je stol s drvenim umetkom , dodaje ljepote i šarma u svoju sobu . Ekološke i strukturni čimbenici , kao što su oticanje i smanjenja broja završnih ili ljepilom koje nisu uspjeli , može pridonijeti pukotinu na vašem stolu u drvenim umetkom . Pukotina u drvu ne mora stvoriti trajnu štetu na površini svoga stola . Možete popraviti napuknut umetak s nekoliko pomagala i tehnike . To je ono što vam je potrebno Srpski kist Srpski Drvo punila
Mali TRIJESKA
Metal strugalo
100 - brusnim papirom
suhom krpom Pretraživati ​​Shellac
drveta

Prikaži više uputa
1

ukloniti krhotine koje se naselili u puknut umetkom tako da četkanje s kistom .
2

Stisnite drvo punilo u pukotinu u obliku jedan sloj . Pack ispucati s drvea kako bi se izbjeglo da se ispuni čitav prostor s drvenim punila .
3

nanesite još jedan sloj drva punila na vrhu drvea. Glatki ga preko pukotine s metalnom strugalicom , čimeispunjen prostor za nešto humak iznad razine ostatka stola .
4 zagladite površinu i pripremiti ga za drveta s brusnim papirom .

Dopustite punila na zraku preko noći . Površinu i dovesti ga u ravnini s ostatkom stola tako da brušenje sa 100 brusnim papirom .
5

Uklonite prašinu s površine drva brisanjem tablice sa suhom krpom .

6

Četka sloj shellaca preko saniranog područja osigurati površinu na kojojdrveta može pridržavati . Pustiteda se osuši lak za pet do sedam sati .
7

Nanesite drveta na popravljao području drva stol inkrustacija . Koristite nekoliko svjetlosnih kapute kako bi se postigla završiti da odgovara okolna područja . Dopustitezavršiti potpuno osuši prije korištenja tablica .

DIY 2 - Osoba kuhinjski stolovi

dvije osobe stol uklapa u doručak gluho ili mali vrt . Izrada svoj ​​stol može uštedjeti puno novaca , ovisno o vrsti drva koje ste izabrali . Razmjerno povoljne su cedar , jele ili bora . Međutim , ako želite trešnja ili tikovine stol ,daska može bi

Více >