Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> tablice >> Content

Što jevisina Caffe tablici

? Kavanskih stolova dolaze u različitim veličinama , oblicima i bojama . Heights razlikuju. Neki cafe stolovi su visok za sjedenje barskom stolcu ili stojite , a drugi su kraći za smještaj manjih ili kraće stolice . Bilo da ste u izgradnju vlastite ili kupujete cafe stol , te bi trebao dobiti osjećaj za prostor namjeravate staviti na prvom mjestu. Razmislite kako zamišljate ljude koristeći tablicu prije nego što se odlučite na koju visinu izgraditi ili kupiti . Standardni Visina

standardna visina za caffe stol s redovitim stolicama je oko 30 cm , ili 2 1/2 metra od tla . Visina se može razlikovati po jedan inč ili dva u jednom ili drugom smjeru . To omogućujestolica ugurati ispod stola kada ne koristi , a da ljudi sjede udobno u stolicama oko stola . Noge se obično stane ispod stola , avrh stola je na optimalnoj visini za jelo ili rade na prijenosnom računalu s normalnom stolicom .
Tall Stolovi

Neki cafe stolovi su jači . Oni su dizajnirani za jači stolice ili stolice . Ove vrste caffe stolovima obično su oko 42 cm , ili 3 1/2 metra . U radne ploče su obično manjeg promjera od stolova koje sjede niže na terenu , jer ješira vrh tablice bistol više glomazan i podložniji pada. Neke od tih vrsta kavanskih stolova također imaju oslonac za noge pri dnu tablice .
Najviši Stolovi

nekom kafiću stolovi su dizajnirani za ljude da stoje okolo nego sjediti . Ove tablice može biti 48 cm , ili 4 metra . Neki bi mogli biti još jači . Ova visina omogućuje većina odraslih stajati oko i družiti , a dajući im površinu na kojoj će se postaviti hrane , pića ili drugih ručnih stavke . Oni vjerojatno se nalaze u kafićima koji također služe alkohol ili ostaju otvoreni kasnije ; dan gužve na kafića obično vole sjediti , jer često rade i jedu .

Kratki Stolovi

kafiću ili stolići također dolaze u kratkim sorti . Ovi stolovi su obično oko visine koljena kad sjedi oko njih . Oni su za stavljanje pića, knjige ili stolnih stavke na i obično se nalazi pored kauča , a ne pojedinačnih sjedala . Ove vrste stolova dolaze u različitim stilovima , od modernih do rustikalno i sve između .


od:http://vrt.98905.com/furniture/tables/1016038919.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.