Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> tablice >> Content

Kako Laminat bar stol sa fotografije ispod laminata

Najbolji DIY projekti su oni koji omogućuju vam da dodati osobni dodir do gotovog projekta . Plastificiranje bar stol s ugrađenim fotografija jerelativno jeftin način da živnuti inače glup bar vrh . Laminat je lako primijeniti i pruža jasan , izdržljivu površinu koja će dati svoj ​​bar stolnih dodatnu zaštitu i povećati njegovu dugovječnost . Ključ za profesionalnog izgleda posao je da koristite prave proizvode i slijedite njihove upute pažljivo . To je ono što vam je potrebno
180 brusnim papirom
Rag
Uzde platno
Metla
Gumene rukavice
Naočale
Graduirane miješanja kontejneri
Veliki kantu
Miješanje palicu
Jasno kaput epoksi smole
gume spužvicom
četkom
aparat za zavarivanje
Prikazati više uputa Screenshot
1

pijeska površinu bar stola sa 180 - brusnim papirom . Pijesak tek toliko da nahrapavimo površinu na dodir. Kad brušenje drva , uvijek pijesak u smjeru vlakana . Četka sve brušenja prašinu površine sa suhom krpom . Zatim pomete sobu i temeljito obrišite sve susjedne površine . Ukoliko bilo koji od brusnog praha je ugrađen u epoksi jasnom kaput , to će biti vrlo vidljive u staklenoj nalik površini i nemoguće ukloniti . Konačno , opet obrišite bar stolnih s tack krpom dok ne više brušenja prašine se prenosi na svojoj površini .
2

Zaštitite se s gumene rukavice , naočale i dugi rukav odjeće .
< br >
3

Ulijte dva dijela epoksida zajedno te ih temeljito promiješajte . To jenajvažniji dio procesa epoksi aplikacija . Pratite određene smjernice oznaku precizno . Mjerenje dva dijela epoksida točno u omjeru od navedene oznakom ( obično jedan dio smole se jedan dio učvršćivač ) . Da se utvrdi iznos za korištenje , slijedite upute na naljepnici je za " gornji sloj. " Izlije učvršćivač prvi , a zatim se smola . Miješati epoksi dijelove temeljito dok ne postane bistra otopina . Većinaproizvođača preporučio miješanje za pet do sedam minuta po galonu . Pomiješajte dosljedno , ali ne bičem smjesu za stvaranje viška mjehurića ili pjenu u epoksi . Struže stranice i dno posude kao što miješati .
4

Ulijte tanki brtve kaput na bar stola . Izlije ukupnog iznosa od jednog kraja štapa vrha na drugu . Dobili većinu epoksi van, ali ne i fizički struže sa strane posudu za miješanje . Spread brtveni sloj ravnomjerno po cijeloj površini gumenim ravnalom . Dopustitepečat sloj da se suši 30 minuta prije nego što nastavite na sljedeći korak .
5

Postavite fotografije na vrhu gornji sloj u željenom rasporedu . To je u redu da se djelomično preklapaju fotografije . Ostavite da se osuši epoksi premaz za više od četiri sata (ili u vrijeme između - kaput sušenja po preporuci proizvođača ) prije prelaska na sljedeći korak .
6

Mix drugu skupinu epoksi prema metodi navedene u koraku 3 te oznaci epoksi -a . Ovaj put mjera iznosi prikladno za poplava kaput , prema uputama na naljepnici a .
7

Ulijte cijeli iznos od poplava kaput s jednog kraja bara vrha premadrugima . Dobili većinu epoksi van, ali ne i fizički struže sa strane posudu za miješanje . Spread brtveni sloj ravnomjerno po cijeloj površini gumenim ravnalom . Koristite samo valjak lagano voditi širenje epoksid . Nemojte ga vući previše teško ili ćete stvoriti višak mjehurića ili premjestiti slike . Nakon što su se ravnomjerno širiti poplava kaput , pomaknuti propan baklja se brzo 10 centimetara iznad površine objaviti bilo mjehurića ugrađene u površinu . Neki od epoksida padati preko ruba . Ili koristiti četkicu za ugladiti epoksi i dodati sloj na rubu ili pričekati dokepoksi je ozdravio i pijeska na kaplje daleko.
8

Dopustitepoplava sloj da se suši za četiri sata (ili količina vremena koje preporučuje proizvođač ) . Nanesite drugi sloj po želji ili ako je upućen od strane proizvođača na epoksi -a . Slijedite upute navedene u korake 6 i 7 kao i one na oznaci epoksi -a .
9

Dopustitekonačni epoksi premaz za liječenje 72 sati ( odnosno količinu vremena koju preporučuje proizvođač ) . Epoksidni površine sunajviše skloni grebanje za prva tri tjedna nakon instalacije . Koristite bar vrh minimalno za to vrijeme i zaštititi površinu što bolje možete s podmetače i tepisi .


od:http://vrt.98905.com/furniture/tables/1016038920.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.