Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> tablice >> Content

Kako napraviti mramor inlay

Mramor umetci se koriste u podnih i zidnih aplikacija , kao i za namještaj . Mramor inlay projekti razlikuju od komplicirano prilično jednostavan za nekoga s malo iskustva stolarije . Izgradnja jednostavan mramorni umetak izostavlja injektiranje rad i rezanje pločica . To također znači da nećete morati što više alata . Možete koristiti mramora umetci za stavljanje vruće lonce ili tave kada kuhanje ; ovo pomaže kod velikih obroka jer topla kuhanje može uništiti vinil protuargumente vrhova . Također možete koristiti mramora umetci za kave i kraj stolova , dodajući kameni dekor u sobi . To je ono što vam je potrebno
traka mjera
2 borove daske , 2 - by - 2 - by - 24- inča Pretraživati ​​2 borove daske, 2 - by - 2 - by -21- inča Pretraživati ​​cementa odbora , 1/2-by-24-by-24-inches
4 borove daske , 1 - by - 4 - by - 25 1/2-inches
vijak pištolj Screenshot mitra vidio
20 vijci za drvo , 2 - inčni
4 mramorne ploče , 1/4-by-12-by-12-inches
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

postavljena su dva 24-inčni ploče tako da su paralelne , 21 cm, osim i postaviti dva 21 - inčna ploča okomito između njih tako da njihovi strane su u ravnini s krajevima 21 - inčnih ploča . Položite cementa ploču na vrhu zajednice , tako rubovi su svi u istoj razini i pričvrstite cementa ploču na daskama . Koristite tri vijka za svaku ploču .
2

Izrežite krajeve 25 1/2-inch zajednice pod kutom od 45 stupnjeva tako da prilikom polaganja stan na najdužoj strani imaju oblik trapeza . Postavite kratki strane svake ploče protiv 2 - by - 2 - inčnih ploča i rubovi cementa odbora pa su kutovi u ravnini . Postavite ploče tako da njihovi gornji rubovi su ¼ palac iznad cementare odbora . Vijak dva vijka kroz svaku od tih ploča i u 2 - by - 2 - inčnih ploča . Ove ploče će održati svoje pločice na mjestu .
3

Postavite pločice na cementnu ploču takoležao stan . Možete koristiti ovaj mramorni umetak nad bilo counter-top ili ga montirati na štandu koji će se koristiti kao stolić .


od:http://vrt.98905.com/furniture/tables/1016039060.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.