Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> tablice >> Content

Što jeskupljanje Tablica

? Skupljanje stolovi su mali trg ili pravokutni strane tablice se koriste u dnevnoj sobi ili obiteljska soba . Oni se mogu ugovoriti pojedinačno , ili " nagurana " zajedno stvoriti veću površinu . Materijali

skupljanje stolovi dolaze u različitim materijalima i stilovima . Okvir i noge mogu biti izrađene od drva , metala ili pleksi-staklo , a na vrhu može biti izrađen od drveta, metala , pleksi-staklo ili staklo . Stilovi u rasponu od tradicionalnih do suvremenih . Grupiranje tablice također vidi kao dio vrt garniture .

Vrste

gniježđenje tablice su također poznat kao skupljanje tablice . U pravilu u setovima od dva ili tri tablice koje su diplomirale u veličini , gniježđenje tablice su dizajnirani tako da se jedan ili dva zamotati uredno ispodnajveći setu . Ove prostor - štediše mogu se odvojiti što je potrebno .

Funkcije

skupljanje tablice su često dizajnirani s funkcionalnošću na umu . Neki imaju odvojivu posudu vrhova korisne za zabavu , a neki i prostor za slaganje , a neke imaju pretinac na vrhu kojeg prozirnog stakla gdje zbirke može se ugovoriti i pogledali . Patio namještaj skupljanje tablice može imati reverzibilne tapecirane vrhova koji će se koristiti kao Osmanlija .


od:http://vrt.98905.com/furniture/tables/1016039306.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.