Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> tablice >> Content

Kako dobiti Scratch Od stakleni stol

Staklo tablice su skloni ogrebotine , no to ne znači da su ocjene su trajni . Svjetlo ogrebotine na staklenim stolovima može biti uklonjena s odgovarajućom opremom i njegu . Umjesto da pokrivaju stakleni stol ispočetka sa stolnjakom ili mjesto mat , odmah napasti ispočetka prije nego što postane dublja . Poliranje ispočetka blagim sredstvom za proizvode možete izbrisati trag , ostavljajući stakleni stol u potrazi new.Things što vam je potrebno
zlatar je Rouge Screenshot Non - gel za izbjeljivanje pastu za zube ( opcionalno )
Electric tampon ( opcionalno )
Lambswool poliranje slabljenja
Kućanski - stupnja amonijaka
Topla voda
sprej bocu Screenshot krpom ili papirnatim ručnikom
Gumene rukavice
Zaštitne naočale
čestica maska ​​
< br > Prikaži više uputa
1

ispitati ispočetka odrediti njegovu dubinu . Bilo ogrebotine 1/8 inča duboko ili manje može rukovati na licu mjesta . Posavjetujte seprofesionalna pomoć uklanjanje dublje ogrebotine .
2

Očistite stol s vlažnom krpom bez vlakana ili papirnatim ručnikom kako bi uklonili prašinu i prljavštinu .
3 < p > Nanesite količinu četvrtina veličine od juvelir rouge na poliranje jastuk . Draguljar je rouge jevrsta željeza - oksida u prahu , zove željeznog oksida , koji je u kombinaciji s voskom ili masti veziva . Spoj se koristi za polirati plemenitih metala poput zlata i srebra , kao i staklene leće , do visokog sjaja . Nanesite ne gel za izbjeljivanje pastu za zube umjesto juvelir Rouge .
4

Stavite zaštitne naočale i masku čestica . Utrljajte poliranje jastučić preko nule rukom ili električnom tampon , koristeći svjetlo umjerenim pritiskom .
5

Pomiješajte 1/2 oz . amonijaka s 2 šalice tople vode u sprej bocu . Poprskajte otopinu amonijaka na nedavno obrušenog području . Obrišite rješenje off s krpom ili papirnatim ručnikom .
6

Ispitati obrušene područje . Ponovite korake od 2 do 5 jednom ili dva puta , akoispočetka je još uvijek vidljiv .


od:http://vrt.98905.com/furniture/tables/1016039310.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.