# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> tablice >>

Blagavaonu nogarima baze hodnje parova

Stalak blagovaona stolovi su podržani od strane središnjeg stupa ili stup , obično s tri ili četiri širi noge na svojoj bazi . Postolje baze , bez uglovima nogu i horizontalne aparatića , jeprostor saver : stolice može stati lako ispod stola , a može primiti više ljudi . Oblici Tablica su ovalni , okrugli ili pravokutni , a može biti elegantna ili seljački. Postoje mnoge mogućnosti za noge postoje, u oba tradicionalne i suvremene stilove , au rasponu materijala . Tradicionalni stilovi Na
pijedestal stol sa duplim nogama .

tradicionalni stil noge može fluted , okrenuo ili cabriole ,zakrivljena noga završava ukrasna pandža . Stupovi , obično u istom stilu kao i nogu , su tradicionalni i često fluted ili uključen . Postolje noge , sa stupovima , često reprodukcija tradicionalnih dizajna kao što su Sheraton, kraljice Anne , Duncan Phyfe ili carstva . Veće tradicionalni tablice ponekad imaju dvostruke postolja .
Suvremene stilove

Brojne su opcije dostupne na suvremenim stila postolju nogama . Stan, naslagane slojevi ili razine od drva zamijeniti proširenje tradicionalnih nogama u nekim suvremenim tumačenjima . Neki Amish tablice imaju moderni stil : jednostavan , prešao ravne noge podupiru kolumnu sastavljenu od kutnih i kružnih vodoravnih greda stvoriti moderan geometrijski dizajn . Ostale vrste suvremenih tablice također su noge sastoji u stvaranju modernog dizajna . Postolje bez nogu stvara jednostavan cjevasti stupac koji sužava na vrhu .

Materijali

materijal koji se koristi za postolju nogama široka je u rasponu od krutih i ljuskice u hrasta, oraha , trešnje , mahagonija i javora , do izbora oslikanim šume u mnogim bojama . Suvremeni stilovi su također dostupni u metale kao što su krom i čelik .

Kako instalirati hardver za sporednu pokretnim Tablica Leaf

Drop , odnosno sklopivi list , tablice daju zgodan način da raste stol za dvoje na stol za četvero kad god imate tvrtku . Napravljeno s tri prostora tablice s dva preklop prema dolje , ovaj kreativni dio stolarije stavlja noge samo na središnji dio s

Více >