Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> tablice >> Content

Formalni Tablica Ideje za uređenje

Uređenje stol za formalnu prigodu jenačin za dodavanje profesionalno i elegantan ugođaj na blagovaonom iskustvo . Bilo za vjenčanja , proslave blagdana ili formalnog poslovnog događaja , ukrašavanje stola ispravno će svakog sobu osjećam pogodna za tu prigodu . Ispitati nekoliko načina za ukrašavanje stola formalno . Vjenčanje Tablica

uređenje stol za vjenčanje događaj , biloprijem iliprobe večere, će dodati formalnost i eleganciju u povodu . Odaberite bijeli stolnjak i srebrnu trkač , ili koristiti stolnjak i trkač koji odgovaraju shemu boja vjenčanja . Dodaj sredinu na svakom stolu , kao što su vaze za cvijeće koja se podudara mladenkina buketa . Stavite vinske čaše , tanjure i srebrninu na svakoj stolici , i saviti ubrus na vrhu svakog seta pločica . Postavite ukrasne ime kartice ispred svake postavke mjesto .
Holiday uređenja

stavite bijelu ili bjelokosti stolnjak na stolu , i dodati trkač u boji odmor . Na primjer , koristite crvenu ili zelenu trkač za Božić i narančastu ili smeđu trkač tijekom zahvalnosti . Set tanjuri, šalice i srebrni na svakoj postavci mjesta, stavi salvete unutar ukrasne salvete prsten . Jela liniju uz trkač za prikaz obrok , i mjesto za odmor -tematskim sredinu, kao što je rog ili Poinsettia , u sredini tablice .
Formalno uređenje

uređenje ispravno može vam pomoći zadržati bilo koji događaj formalno i profesionalno . Postavite bjelokosti stolnjak na stolu , i dodati srebro ili bijelo trkač na stol . Stavite porculanom mjesto postavke oko stola , i dodajte vino čaše i šalice za kavu na svaku stolicu . Koristite ukrasne ime oznake ili kartice za stvaranje formalne dnevni aranžman . Prikaz za sredinu ili predmeta koji se podudaraju s temom događaja , kao što su fotografije . Stavite nekoliko malih vaza za cvijeće diljem trkač , i staviti jela od njih .


od:http://vrt.98905.com/furniture/tables/1016039338.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.