Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> tablice >> Content

Koje su Veličine sklopivi stolovi

? Folding tablice , koje datiraju iz 1686 , prema " Colonial Namještaj u Americi " već dugo služio vrlo korisnu ulogu u svakodnevnom životu , pa sve do danas . Kadstalni stol ne uklapa u granicama sobi , ilipotreba je samo privremeno ,sklopivi stol uklapa račun . Sklopivi stolovi su dostupni u mnogim oblicima i veličinama . Trg Stolovi

Card tablice su često povezana s sklopivi stolovi od obitelji često posjedujete jedan . Tradicionalno se koristi za upravo ono štonaziv implicira , kartanje , često je postavljen za igru ​​četveroručne mosta . Card tablice su obično 36 - inča trgu od 29 -inča visoka , ali četvornih sklopivi stolovi također mogu naći na 42 inča

Pravokutni Stolovi

Pravokutni sklopivi stolovi variraju od mali 24 - inčni po 48 - inčni stolu obično koristi za obrte do standarda od 30 inča po 60 inča , 30 inča po 72 inča i 30 inča do 96 inča veličine koja se nalazi u menzama u cijeloj zemlji .
< br >
Okrugli stolovi

Okrugli sklopivi stolovi se često koristi na bankete i raspon u veličini od 42 inča do 48 inča , kao i 60 inča i normalno vrh out na 72 cm u promjer .
Trapezoid tablice

Trapezoid - u obliku tablice su dostupne u 24 - inča po 24 inča do 48 inča i također 30 -inčni 30- inčni strane 60 - inčni veličine .
potkove stolovi

u obliku potkove sklopivi stolovi često koriste za sajmovima iu situacijama u kojima je jedna osoba , dokazujući ili nastavom tehniku ​​. Oni također koriste za igraćih karata , gdjeprodavač stoji u izrez stola . Oni su dostupni u 48 - inča po 72 inča , kao i 48 - inčni 96 -inčni i 60 -inčni i 66 - inčni veličinama .
Octagon Tablice
< p > Octagon sklopivi stolovi lako naći mjerenje 48 inča idobro korištenje prostora kada su drugi oblici će zauzeti previše prostora .


od:http://vrt.98905.com/furniture/tables/1016039436.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.