# >> Dom i vrt > >> Furniture >> tablice >>

Što uzrokuje ogrebotine u staklenim stolovima

? Staklene tabele sobu moderan i otvoren pogled . Debeli stakla mogu izdržati mnogo odjeće, obuće i korištenja ako je zbrinut ispravno , ali to može dobiti izgreben lako ako mjere opreza i njegu ne uzimaju kada koristite metalne ili drugih tvrdih predmeta na površini stola . Način nastakleni stol se čisti može uzrokovati štetu previše . Oštri alati , pribor za jelo i druge predmete

Metal je teže nego staklo , i korištenje pribora i alata blizu stakla , čak i jednostavno ih stavljate bez ikakve zaštite ili jastuk , a zatim ih se kreće oko na površini stol , mogu umanjiti glatku čašu . Nešto kao jednostavan kao postavljanje set ključeva na staklu , može ostaviti tragove i dings .


Jela i posluživanje jela

To jenormalna stvar za podizanje i pomicanje jela okolo na stolu , ali vuče teške posluživanja jelo preko stola ili se kreće jelo drugo mjesto ogrepsti stakla vrhu .


dječjom igrati

To primamljivo površina jeposjetnica za zaposlene male ruke, dječjih igračaka i praviti dramu . Blokovi i automobila može napraviti ogrebotine na staklu .

Tablica Radni

umjetnost i obrt , popraviti - informatičke poslove ili djecu Projekt je može oštetiti površinu stakla , grebanje i to marring .
Nepravilno čišćenje

čišćenje stakla stola je poput čišćenja ogledalo ili prozor . Brusni kemikalije i grube tkanine koje se koriste za brisanje ili čistite površinu može oštetiti staklo .
Prevencija

biste spriječili grebanje stakleni stol, korištenje stolnjak ili mjesto tepisi za set jela i srebrni na . Uvjerite postoje jastučićima vruće jastučići ili ploče za postavljanje posluživanje jela na . Ne struže ništa na površini staklene vrhu . Podignite umjesto drag . Za umjetnost , obrt ili jare projekti staviti zaštitni pokrov nad čašu prije nego što počnete raditi . Stavite podstavljene dna na dekor stavke ili vaze postavljene na stolu . Mekom krpom , tekući deterdžent za pranje posuđa i vode, ili odgovarajuće sprejeve za čišćenje stakla .

Kako izgraditi poliranog drva tablica

Izrada polirani drveni stol sasvim je raditi intenzivno , kao što postojipuno lakta - masti je potrebno kako bi se postigla glasslike sjajnu završiti na drva . Rezultat je, međutim, vrijedi sav trud koji ide u poliranje stol , kao što će se ostvariti

Více >