# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> tablice >>

Kako napraviti mozaik stola

Jedan od načina za dodavanje boje na običnom izgleda stol je koristiti mozaik tehnici . Koristite male komadiće pločica , stakla, kamena , školjki ili drugih materijala za stvaranje jedinstvene vrha do vašeg stola . Iako je dugotrajan , mozaik je jednostavno za napraviti . Mozaik umjetnost može trajati zauvijek , a kad ste završili , od vas će posjedovati lijep komad namještaja koji vaši prijatelji će envy.Things morat ćete
čvrst stol
ljepilo za pločice
Umjetnost stakla ili more stakla ( po izboru )
pločice ( opcionalno )
klikeri ( po izboru)
Školjke ( opcionalno )
Keramika ( opcionalno )
Stones ( opcionalno )
pločica mort i lijepljenje
prikazati više uputa
1

Odaberite stil i sheme boja . Ograničavanje svoj ​​dizajn na dvije ili tri boje , glatke materijala ( bez kamenja ili razbijenog stakla ) i jednostavna, ponavljaju linija će stvoriti više formalno dojam . Slika poput cvijeta , srca ili drugim poznatim uzorkom će postaviti casual ton . Više slučajna eksplozija boja i tekstura učinit će tablice fit za stranku .
2

Odaberite i izrezati komad kartona da odgovara veličini području stola koji će biti popločan . Stavite mozaik komada na kartonu , radeći od sredine i kreće prema rubovima . Dizajn bi trebao osjećati slično kao puzzle , ali dijelovi ne bi trebali dirati ; Prostor mozaik komada najmanje 1 /
3 16 inča apart .

korak unatrag i ispitati svoj ​​dizajn . Potražite očito silnih pogrešaka u boji ili dizajnu , odnosno područja koja se ne čini da teče . Uvjerite se da su elementi dizajna su uravnoteženi ; ne želim puno boje samo s jedne strane stola . Također možete staviti karton na stol i stavi komada ima za bolji pogled kakozavršio stol će izgledati .
4

Podignite kartona s komadima dalje netaknut sa stola pažljivo i stavi to na stranu . Uvjeritestol površina je slobodna od prljavštine, prašine ili drugih otpadaka . Spread ljepila na dijelu površine stola i početi prijenos dijelova mozaika od kartona na stol . Spread samo onoliko ljepila , kao što će biti u mogućnosti pokriti s pločica u jednom trenutku - suši ljepilo je teško ukloniti . Dopustitezavršio mozaik postaviti za 24 sata .
5

Nanesite talog na stol , to zaglađivanje između dijelova mozaika . Pritisnite talog u prostore kako bi se uklonili mjehuriće zraka , te produžiti talog na samom rubu stola . Bijela žbuka je upečatljiv , ali teže držati čistim . Crna injektiranje stvara više formalni izgled , ali ovisno o boji od dijelova mozaika , oni ne mogu pokazati se kao dobro . Kada su svi prostori su popunjena , obrišite višak talog s vlažnom krpom .
6

Dopustitežbuka potpuno osuši . Buff mozaik sa suhom krpom kako bi uklonili izmaglicu ostala iza žbuku . Zatim nanesite sprej za brtvljenje zadržati mase s bojanjem .

Kako izgraditi Maple drvenim stolom

Pilana Javor je idealno za izgradnju stol . To je jaka , lako raditi sa i drži zatvarači dobro . Zasvakodnevno učiniti - to-yourselfer , jednostavan, rustikalnom stilu tablicu koja koristi osnovnu stolariju i izgradnju je najbolje . To čini zgodnim j

Více >