Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> tablice >> Content

DIY Folding Radni stol

Crafters , handymen i zauzet obitelji uvijek možete koristiti namjenski radni prostor za projekte , čak i ako ne postoji dodatni prostor za staviti u tradicionalnom stol ili radni stol . Jednostavno rješenje jeradni stol sklopivi da otvara za uporabu i torove daleko za pohranu . Na zanimljiv do-it -yourself vikend projekt , izgraditi prijenosni sklopivi stol ,trajno instaliran na zid ili ugrađene sklopivi stol , ilimali sklopivi stol pladanj za manje projekte . Sklopivi radni stol čini dobro iskoristiti male ili neiskorištenih prostora . Prijenosni Folding Tablica

izgraditi lagani , prijenosni sklopivi stol s dva komada šperploče brusiti jedara zajedno u sredini , sklopivim nogama , i montiranim ručke za nošenje . Nabavite hardver kod kuće centara ili spašen namještaj poput kartice stolova . Dobiti planove i ideje iz stolarije knjige u knjižnici ili na internetu . Pokrijte stolnih s podstavljene tkaninom za više ukrasne površine .
Zidna Folding Tablica

Za područja s dovoljno zida prostora , ali ne onoliko koliko površina , montažu sklopivi stol na zidu jepraktično rješenje . Graditi veličini stol potrebnu korištenjem laganih materijala , zglob noge i rub stola koji će se preklopiti , i osiguratistol podržava vijaka u zidu za praktičan i pristupačan radnom prostoru .
Ugrađena sklopivi stol

Više srednji majstor i stolarije vještine su potrebne da biugrađeni sklopivi stol , ali su dobro isplatidodatni napor . Kao i ugrađenih polica za knjige i ormari , ugrađeni sklopivi stolovi pružaju završio izgled na praktičan komad namještaja . Neki suhozidom i zidne dorade vještine mogu napravitisklopivi stol uklopiti u zid umjesto da sjedi na njoj . Vrata ormara može dodatno kamuflirati stol .
Mali Folding Tablica

skupite 15 kratke daske cedra s nekim vijaka i šarki za veliki 36 -inčni za 24 -inčni sklopivi stol koristiti vani na palubi ili vrt . Izgradite set od četiri podudaranje male sklopivi stolovi za korištenje na roštilja i izvan stranke ili dati kao dar . Jednostavni stolarije vještine i alate kao što su električna bušilica , ručno ili stol vidio , brusilicom ili običan brusnim papirom i trakom mjeru su sve što je potrebno da bi ovaj praktični stol .
Folding Tablica /Zid Viseći

izgraditi tablicu koja nosače na zidu , s nogama koje mogu preklopiti i uokviriti rub donje strane stola , montirati veliku sliku na dnu tablice , a može služiti i kao uokvirena zidu visi . Lagani materijali iatraktivan posao bojiti bi ovaj sklopivi stol /slikestvarno zabavan i jedinstven učiniti-to - sami projekt okvir .
Drop Leaf Radni stol

ATTACHING drop list radni stol na stranu ormara za pohranu može stvoriti pop-up i trgovina - daleko radnu površinu koristiti bilo kad je to potrebno . Možete dodati vrhu tablice iste veličine kao strani ormara s šarke i priložiti sklopive noge ispod sa šarki i podržava dovršiti stol .


od:http://vrt.98905.com/furniture/tables/1016039576.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.