Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> tablice >> Content

Vrste Namještaj bazama

Različite vrste namještaja baza pružiti određenu vrstu potpore za komad i može dodati jedinstveni element dizajna . Neki se obično koriste namještaj baze su postolja baze , T- noge, Bubanj baze , X- baze i noge stupaca . Svaka baza namještaj dolazi u različitim oblicima, veličinama i materijalima , a može se koristiti u širokom rasponu primjena, od uredskog namještaja za stanovanje . Postamentu Baze Na
Kabinet postamentu Base

na postolje baze jetip platforme koristi ispod namještaja za podršku . Postolja obično koriste kao podrška za cabinetry , a može imati i izravnavanje nogama . Za audio /vizualni cabinetry ,postolje se često koristi za pohranu i upravljanje kabele i žice . Postamentu baze može biti elegantan i moderan , s jednostavnim pravocrtno oblik ili više tradicionalna , sa zakrivljenim i profiliranih rubova .
T - leg Baze Na
T - Leg Base

baza T - nogavrsta nogu stola . T- Noge se obično koriste u uredskog namještaja prijava za konferenciju , sastanak ili trening tablice . T- noge za velike konferencijske stolove obično imaju širi bazu za vođenje kabela , s robusnim T - obliku stopala . T- noge za sastanak ili trening tablice obično imaju 2 - inčni promjer stupca nogu s T-oblik stopala u . T- noge mogu biti izrađene od različitih materijala , kao što su od nehrđajućeg čelika , od brušenog aluminija , lijevanog željeza ili plastificirani metal .

Bubanj Baze Na
Base Drum < p >baza bubanj jeveliki cilindar koji se može koristiti za podršku konferencijski stol , okrugli stol sastanak ili poluotok otok radna površina . Korištenje znatne , guste baze cilindra može napraviti podebljano dizajnerski izričaj . Bubanj baze imaju prostran interijere koji su idealni za vođenje kabela , a može doći s dodatnim jedara - pristupnim vratima .
X- baze
X - baza

X - baza se obično koristi kao podloga za sjedenje za okrugli ili kvadratni kafiću stol . To može biti X- baze su jeftin i čvrst , što ih čini idealnim za restorane, hotele , razbiti sobe i sobe za sastanke .
Stupcu nogama
Stupac Leg

stupac nogu jejednostavan stol nogu koristiti za potporu tablice ili poluotok otočki radnu površinu . Kada se koristi kao stol za standardni nogu , oni su obično 2 cm do 3 cm u promjeru i 28 cm visokom . Kada se koristi kao potpora za radnu površinu poluotok otoku , oni mogu biti 4 inča ili veći u promjeru . Oni obično dolaze s klizi za izravnavanje i zaštitu tvrdih podnih površina .


od:http://vrt.98905.com/furniture/tables/1016039578.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.