Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> tablice >> Content

Kako prefarbati vrhu tablice poliuretanskom

< p > Drvene tablice koje sepuno teških korištenja često će postati izgreben , dinged i obojeni , gube završiti tijekom vremena . Uz neke osnovne vještine za obradu drveta , možete vratiti svoj ​​stari drveni stol da izgleda kao da je upravo došao off izložbeni poda . Obradite ga svježom bojom i zaštitni poliuretanske kaputu . Ovaj proces ne samo da će učiniti vaš stol izgledaju bolje , ali to će se zaštititi i zapečatiti drva u godinama koje dolaze . Pregled, što vam je potrebno
laka tanji
špatulom pregled citrat Netlogu ručni pojasa Sander
100 - brusnim papirom slabljenja pregled 220 - brusnim papirom jastučić pregled uzdama krpom
mrlja
Osvježivač
Roller pregled prskalica
Clean krpe < br > poliuretana
Boja miješalica pregled Pjena aplikatora četkica pregled 400 - brusnim papirom
Upute Screenshot 1 < p > Postavite stol u otvorenom , dobro ventiliranom radnog prostora . Spread tanjim lakova nad vrhu tablice i ostavite ga da sjedi za preporučene količine vremena . To obično traje 20 minuta ili manje , ali može varirati od proizvoda do proizvoda .
2 < p > Izgrebite stari gornju iz tablice sa špatulom . Dodaj još tanji koliko je potrebno da se ukloni stari završiti . Ovaj proces se može skinuti neke stare mrlje , ali to neće ukloniti sve to . Nemojte se bojati , akodrvo izgleda prošarana . - Ovo je samo na površini drva
3 < p > Piling niz stol s mješavinom 1 dio trinatrijeve fosfata na 4 dijela vode , To će vam pomoći neutralizirati otapala , dok uklanjanjem sve ostatke kemikalije . Pustiteda se osuši stol .
4 < p > Pijesak dolje vrhu tablice s ručni remen brusilicom opremljen sa 100 brusnim papirom jastuk . Pijesakstol do golom drva izložen i sve mrlju je otišao . Prebaci se na 220 - brusnim papirom jastuk , i pijesak stol dok ne bude glatko .
5 < p > brišite stol s tack krpom kako bi uklonili prašinu brušenja . Mix svoju mrlju u skladu s uputama proizvođača , a zatim ga primijeniti na tablici s kistom , valjkom , prskalica ili krpom . Nakonmrlja je na stolu , obrišite ga čistom krpom dok se više ne mrlja dolazi off na platno .
6 < p > Nanesite dodatne slojeve mrlje po želji , čime mrlju da se dobro osuši između svakog Zahtjev . Umiješajte poliuretan nježno i temeljito - nikad tresti poliuretan , jer to uzrokuje mjehurića , koji može uništiti tablice završiti
7 < p > Boja poliuretan na stol s pjenom za nanošenje četkom . . Koristite glatke , ravne , čak i udaraca , malo preklapanje sa svakim moždani udar . Pustiteda se osuši potpuno poliuretana .
8 < p > Pijesakvrhu tablice rukom s finim brusnim papirom razreda , oko 400 - borbenost ili više. To će iznositi od poliuretana . Obrišite prašinu , a zatim nanesite još jedan sloj poliuretana . Dva do tri sloja je obično dovoljno za većinu drvenih površina , iako je četiri-pet jedobar broj , akostol će se vide teške uporabu .

od:http://vrt.98905.com/furniture/tables/1016133496.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.