Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> cvijetna bašta >> Content

Različite roll i raste cvijeće

Pojam rolla i rasti cvijeće je jednostavan , praktičan način sadnje sjeme cvijeća nigdje . Izabrane godišnja cvijet sjemenke su ugrađeni u razgradivog papira koji jednostavno roll ili je ležao na tlu gdje želite cvijeće . Bilo da kupite cvijet sjemena tepisi ili napraviti svoj vlastiti , roll i rastu cvjetovi subrzo metoda za uzgoj cvijeća . Komercijalni proizvodi

Postoji nekoliko tvrtki koje nude roll i rasti cvijet sjemena proizvode pod različitim imenima . Ovisno o Vašim potrebama cvjetnjak , postoje komercijalne roll i raste cvijet proizvode sa sjemenkama za kratke ili visok cvijeća , staromodnim cvjetnim vrtovima , Engleski vrtovima , hlad vrtovi , mirisne ili leptir i ptice cvjetni vrt . Neki roll i rastu papir ima gnojivo u radu uz cvjetne sjemena za još više udobnosti i uspjeha . Ove komercijalni proizvodi su lako rezati u oblike za kontejnere i neobičnim vrt područjima . Osim toga ,rola i raste sjeme cvijeća će ostati tamo gdje ste ih biljka i ne kliže ili oprati .

Domaći Sjeme Mats

uz malo truda i sada manje troškove , možete napraviti svoj vlastiti sjeme tepisi koji će vam dati slične rezultate na skuplje komercijalnih proizvoda . Jedna od prednosti izradu vlastite sjeme cvijeća tepisi jemogućnost da odaberete točno godišnjih cvijeću koje želite rasti . Koristiti teške smeđe papirnate ručnike izbacila na željenu duljinu , a zatim se proširio kaput od guste brašna i mješavine vode preko jedne strane . Postavite odabrane sjeme cvijeća pa su sjemenke raspoređeni na odgovarajući način , i dopustitiZalijepi s cvjetnim sjemena da se osuši . Nakon što je suši ,sjeme cvijet mat može se lagano smotati i spremiti do sadnje vrijeme .

Domaći Sjeme Tape

Domaći cvijet sjeme trake su slični domaće sjeme cvijeća tepisi , ali oni se koriste za sadnju jedan izbor cvijeća ili određeni aranžman ili redoslijed cvjetnica . Sjeme kazete eliminirati potrebu za tanke i prostor sadnica kasnije . Bilo koja vrsta papira mogu se koristiti --- papira za kopiranje , novina , papirnate ručnike ili staromodnom matrični računalo papir izrezati na 1 - inčni trakama . Kao i kod sjemenskih tepisi , sjemenke se pridržavao vrpcu pomoću brašna i vode tijesto . Kako bi se osiguralo da razmaksjeme cvijet je točna , koristite kist umočiti u tijesto , pokupiti sjeme s paste i ljepila sjeme na traku . Nakon što se tijesto osuši na sjeme cvijeća trakom , uvaljati ga i pohraniti ga u plastičnu vrećicu do sadnje vrijeme .
Domaći Sjeme papira

Iako domaće sjeme papir je previše krut da zamotana , što jepraktičan način da recikliraju stare junk mail i papir u nešto korisno da se često može koristiti kao dar . Koristeći tradicionalne domaće izrade papira tehnike , sjeme cvijeća može se staviti na papir prije nego štopočne proces sušenja . Kaddomaća papir suši , to može biti posađenoisto kao role i rasti cvijeće ili poderana ili rezati u oblike za sadnju . Također možete uključiti domaće sjeme papir u poklon kartice i oznake .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/flower-garden/1016039785.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.