Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> cvijetna bašta >> Content

Gredica alata za rezanje

Uporabom odgovarajućeg alata , da li za obrt projekta , kulinarski stvaranje ili u vrtu, učinit ćezadatak lakše i sigurnije . Od deadheading na biljnoj podjele , različitih alata za rezanje su potrebne za pravilno skrbi za svoje gredica . Znajući što rezni alat koristiti za razne zadatke u svoj ​​cvjetnjak , učinit će vam učinkovitije , dajući vam više vremena da se opustiti i uživati ​​u svoj vrt . Škare

Postoji nekoliko tipova vrt škare , od kojih svaki ima posebnu upotrebu u vašem gredica . Više delikatna tipa krojač škare su dobre za deadheading tanke stabljikom cvijeće i izrezivanje iz venuće male cvjetove koji rastu u grozdovima . Više teške uvjete rada vrtne škare možda specijalizirana lopatice za drvenastih grana , tipa cvjetnica ili škara - blade škare za opće matičnih rezanje .

Pruners

Ručni pruners koriste za podrezivanje i oblikovanje cvjetnica . Višegodišnje cvijeće obično zahtijevaju neke rezidbe oblikovati biljku , nakon rastaza nekoliko godina . Vanjski stabljika mora biti obrubljen kraći za čist izgled i otvoriti tvornicu za cirkulaciju zraka , dok su mrtvi ili umiru grane i stabljike treba orezati s čim su otkrivena . Hedge pruners učinkovito oruđe kada je potrebno smanjiti i trim guste cvjetnica s malim proizlazi , kao što alyssum i lobelija .


Japanske Vrtlar Nož

japanska vrtlar nož , ili horizont - horizont nož , jezgodan alat za cvijet u vrtu . Nož je dostupan u nekoliko veličina i dužina sa zakrivljenim širokom oštricom koja je ravno oštrice s jedne strane i nazubljenim s druge . Nož ima više koristi , kao kopanje lopaticom za sadnju lukovica i malim biljkama , ili koristiti oštar nož za rezanje stabala i rezati korijen loptice kada dijeljenjem višegodišnjih biljaka .

Fingers
< br >

Ponekad je najbolji alat za rezanje za deadheading cvijeće i obrezivanje lišće od biljaka je pravo na kraju svoje ruke . Mali cvijeće i vrlo osjetljiva stabljika kao ljubičica ili katastrofe su odsječeni lakše kada palcem i kažiprstom patiti cvijet izvan pogona . Mnoge biljke, kao što fuchsias i petunija , rastu punije , bushier i imaju više cvijeća kad prstima pinch off matične savjete biljke .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/flower-garden/1016039905.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.