Cvijeće To Deer vole jesti

Ako živite daleko od grada i okolice u više ruralnim područjima ili izvan blizini šume , vi ćete više nego vjerojatno će se posjetiti uz povremene član tog područja autohtone divljači . Među tim šumska stvorenja su poznate jelena , što može izazvati kaos na vrtu , ako uoče neki cvijet ili dva da oni uživaju . Znajući što cvijeće jelena vole jesti jeprvi korak prema zaštiti svoj ​​vrt kako bi cvijeće sigurno od budućeg gladan jelena . Ruže

ljetnih i jesenskih mjeseci , određene pasmine ruže su u opasnosti da postane jelena popodnevni snack . Manje trnje na grm ruža ,vjerojatno jelena će probati i jesti biljke . To znači da ruže poput hibridnog čaja i hibridnog mošusa , vjerojatno cilj gladan jelena , dokdamasta , koji ima mnogo oštrih trnje , više je vjerojatno da će biti ostavljeni na miru .
Azalea

Azalea grmlja česte su tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci u Sjevernoj Americi u udomaćenih područjima , kao u divljini . Svako proljeće azalea Busha cvjetovi cvatu ; ovo cvijeće traju samonekoliko tjedana prije nego što su uvenuti i umrijeti , iako će se ponovno procvjetatisljedeće proljeće . Dok azalea grmovi suuobičajena hrana predmet za jelene tijekom cijele godine , za vrijeme koje su njihovi cvjetovi cvatu je kad jelen najviše privlači ih .
Jasmina

jasmina , posebno žute jasmin ili " Carolina jasmin ", jezimzelena biljka koja se nalazi u područjima Sjeverne Amerike koje se kreću od Gvatemale u Južnoj Karolini . Za razliku od većine drugih biljaka , jasmina jeotrovna biljka konzumirati , iakotoksičnost ne utječe na jelena kao znatno kao što to rade manje stvorenja . U jasmina cvjetovi rastu u grozdovima , sa svakom pojedinom cvijeta sportske nekoliko žute latice . Zbog klime u kojoj se nalaze, jasmin se konzumira tijekom cijele godine .
Rhaphiolepis

Rhaphiolepis , više uobičajeno poznat kao indijski gloga jezajedničko zimzeleni grm naći u cijeloj jugoistočnoj Aziji . Cvijet na svakom od tih grmova je ili ružičaste ili bijele i različitih veličina , s nekim se kao mali kao jedan centimetar . Te cvijeće , kao i neki drugi koji su konzumirali , jede kao i više od nezgode slučajno što su jeleni najčešće pokušavaju doći do malog voće često raste na tim stablima .

Možete li Zima Gerbera Daisies Unutar

? Podrijetlom iz Južne Afrike , Gerbera tratinčice također nazivaju Gerber tratinčice ili Transval tratinčice . Te cvijeće suvišegodišnja biljka ako se uzgaja u pravilnom klime . Gerbera tratinčice rade najbolje kad je temperatura između 68 i 70 stup

Více >