Životni vijek od betonskih presjeka Mačevanje Zidovi

Vaš beton presjeka ograde zid više ne mora izgledati kao da ga okružuje zatvor . Možete ga kupiti u veliki izbor uzoraka i boja , što vam daje ne samo estetski lijepe zid , ali i jedan s trajnosti montažne betona . Vrste

možete kupiti konkretnu ograde u širokom rasponu stilova i boja ; možete dobiti čak i željeznički ograde za svoje farme . Gotovi presjeka betonske ograde može simulirati opeke ogradu , bora ili hrasta , ili čak ledgestone ili kamenim . Te opcije dolaze u bojama od crvene opeke na svijetlo sivo , blijedo plave i nekoliko nijansi smeđe boje . Možete čak i kupiti običan stari beton ograde bez fasade , ako želite uštedjeti nešto novca .

Prednosti

Ne samo da će vaš konkretan presjeka ograda izgledati prekrasno , ali će zahtijevati puno manje održavanja nego bilo drva ili lančastom proizvoda . Iako je drvo zahtijeva od vas da se bojite ili obojiti ga svake dvije ili tri godine , Cement je homogena boja proširila cijelim materijala znači da nikada ne morate ga Otokarite . Čak pocinčani lanac link ograde će na kraju popustiti ako ne i naslikao .
Instalacija

Ako stemajstor koji voli raditi sve projekte oko svoje kuće sami , betonske ograde ne može biti za vas . Veliki dijelovi moraju imati cementa podnožje , i oni će zahtijevati od vas da ih vući okolo s bagerom ili drugi komad strojeva . Zbog poteškoća stavljanja u ogradi , većina tvrtki su instalacije u citiranom cijeniproizvoda . Te tvrtke imaju veliko iskustvo u izvedbi , tako da ih treba pustiti da to učinite .
Trajnost

beton presjeka ograde traje jako dugo. Beton je u uporabi još od vremena ranih Egipćana , prije oko 3.000 godina. Neki od ovog betona ostaje u uporabi u 21. stoljeću . S druge strane , nekoliko velikih tvrtki vam ponuditi jamstvo od pet godina na mačevanju i tvrde da jebeton presjeka ograde će trajati mnogo duže bez prevelikih održavanja . Nakon pet godina,ograda treba ostati strukturno zvuk , ali održavanje može uključivati ​​mrlja popravak i uklanjanje plijesni .

Vanjski Mozaik Ideje

Mozaici ukrašavanje podova, zidova, stolova i mnogo više površina , koja služi kao apstraktne umjetnosti unutar i izvan kuće . Vrtlari ponekad željeli ukrasiti svoje vanjske prostore mozaik stavke . Mozaici su lako napraviti i vrlo svestran . Svaki m

Více >