Koje Vrijeme u Kaliforniji Da li se dolje kućica za ptice

? Neki hummingbirds napustiti SAD u zimi ići u toplijim južnim regijama . Međutim , ostali hummingbirds ostati unatoč hladnim uvjetima , a vi možete staviti kućica za ptice vani koliko god želite . Migrating Hummingbirds

Prema Nacionalnoj Zoološki park , neki hummingbirds , poput rufous kolibrića , koristiti Kaliforniju kao razmnožavanja . Kada postane hladno , oni ostavljaju svojim zimovališta na jugu .
Ne-migracijskog Hummingbirds

Prema San Fransisco State University , neki Allena hummingbirds ostati u Kaliforniji za zimu . Birdscope izvještava da je Annina hummingbirds također ne migriraju na jug u zimi .
Razmatranja

Budući da neki ne- selice hummingbirds ostati u Kaliforniji za zimu , možete uživati ​​promatranje ptica tijekom cijele godine . Možete odabrati da ne skinu hranilice uopće .

Različite vrste Garnitura za sjedenje

Postoje mnoge vrste garniturom za sjedenje , što čini odabiru pravo vrstutežak zadatak . Bilo da ste u potrazi za stolom i stolicama za blagovanje na otvorenom ili ležaljku na Sunčajte se pored bazena , morat ćete procijeniti prednosti i nedostatke s

Více >