Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> vrtni namještaj >> Content

Kako očistiti crne plijesni Mrlje Od otvoreni drvenim stolom

Crna plijesan od gljiva obitelji i to uspijeva u uvjetima koji uključuju toplinu i vlagu . Vanjski namještaj drvo koje je izloženo toplim i vlažnim uvjetima jeglavni kandidat za rast crne spore plijesni . Kad je ostavio bez nadzora , crna plijesan će nastaviti rasti i širiti se na svoj ​​otvoreni drvenim stolom i može oslabiti drva . Pažljivo ukloniti crne plijesni kako bi se osiguralo da se ne širi negdje drugdje ili se vratiti na svoj drveni stol . To je ono što vam je potrebno
5 unci bor dezinfekciju čišći Srpski Žlica
Gumene rukavice
četka za ribanje
crijevo za polijevanje
1 šalica kućanstvo bjelilo
Stari ručnici
prikazati više Upute Screenshot
1 Gumene rukavice zaštitili svoje ruke od oštre čišćenje i plijesni .

Ulijte 5 unci borovu dezinfekciju čistač u kantu i dodati 1 galon tople vode . Stavite gumene rukavice i promiješati otopinu za čišćenje sa svojim rukama .
2

Potopiti četka za ribanje u borovoj čišće rješenje i pročišćavati svoj ​​otvoreni drveni stol . Pomaknite stol na travu ili neko drugo područje udaljeno od drugog namještaja , tako spore plijesni nemojte sletjeti na okolni namještaj . Isperite četka za ribanje , često , a zatim ponovo više bora čistač i dalje pročišćavati crne plijesni off namještaja .
3crijevo jednostavno ispire off svoj ​​stol .

Isperite otvoreni drveni stol s vodom iz crijeva .
4

Mix rješenje od 1 šalice bjelila i 1 galon toplom vodom u kantu . Nanesite razrijeđeni izbjeljivač rješenje za vaše drvenim stolom pomoću četka za ribanje . Izribati cijelu površinu stola kako bi se osiguralasredstva za izbjeljivanje ubija sve sitne spore plijesni koje još uvijek ostaju nakon pranja drvo s dezinfekcijsko čistač .
5

Crijevo Vašu drvo stol temeljito ukloniti razrijeđeni izbjeljivač rješenje . Pogladiti suho stol sa starim , čiste ručnike , a zatim dopustiti tvoj stol do kraja sušenja u izravnoj sunčevoj svjetlosti . Sunčeva svjetlost je takođerprirodno kalup ubojica i da će riješiti svoje stol bilo crne spore plijesni koje još uvijek ostaju .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1016040747.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.