Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> vrtni namještaj >> Content

Španjolski vs . Talijanski Fontane

Fontane su čestosredište povijesti, ljepoti i uređenje okoliša . Mnogi od nas odlučite ukrasiti našim dvorištima s fontanama . Možemo čak i baciti novčić u fontanu u našoj lokalnoj Mall . Današnji dizajna često su stilizirani nakon španjolskih fontane ili talijanskih fontane . Španjolski Fontane

Mnogi španjolski fontane izvući inspiraciju iz španjolskih misija i sela . Terakota i smeđe boje vrlo su česte . Danas , mnogi fontane će biti izrađen od betona , tako da će trajati duže . Izvori često će biti ili dva ili tri kata . Kružni uzorci i zakrivljeni pojedinosti, uključujući opeke poput lukova , često vidjeli .
Talijanski Fontane

talijanski fontane imaju tendenciju da se detaljno i bujno . Oni su velika , kao i velike statue često nalaze na vrhu njih . Fontana više razine često koristi kao dobro . Svjetlije boje bijele ili sive je uobičajeno za talijanske fontane , koje se često pričaju priču .
Sličnosti

gleda na dvije poznate fontane pokazati kako talijanski i španjolski fontane su slični . ObaFontana di Trevi u Rimu iPlaza de Cibeles fontana u Madridu su stvorili u 17. stoljeću . Fontana di Trevi ima grčki bog mora , Neptunu . Dva morska konja, jedan miran i jedan nezgodan , povlače Neptuna . To pokazuje različite ćudi mora. Plaza de Cibeles fontana ima božica plodnosti , Kibela , vuče lavovi , pokazujući svoju moć i prirodu .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1016040783.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.